Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση και προβολή ταινίας από το Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας

Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας μέλος της ΟΓΕ σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει εν όψει της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας
σήμερα Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο Φιλίππειον, όπου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Αλίντας Δημητρίου: Η Ζωή στους Βράχους (2009), με πολύτιμες μαρτυρίες γυναικών που πολέμησαν στον Εμφύλιο με τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας καθώς και αφηγήσεις για τη ζωή τους στο βουνό, τη σύλληψή τους και τα χρόνια της εξορίας.

Κυριακή 8 Μάρτη και ώρα 6:00 συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας

9 σχόλια:

  1. Δεύτερη ανακοίνωση μέσα σε δύο ημέρες για το ίδιο θέμα. Η τρίτη ανακοίνωση θα δημοσιοποιηθεί μεθαύριο και θα αναφέρει πόσο επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση του Κόμματος.

    Και μην ξεχνιόμαστε: "Μάρτη" και όχι "Μαρτίου", διότι είμαστε λαϊκοί αγωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ 11:02. Αν δεν ήσουν τόσο εμμονικά μικρόψυχος, θα είχες παρατηρήσει ότι το neaflorina φιλοξενεί την ανακοίνωση κάποιας εκδήλωσης μια φορά όταν την λαμβάνει από τους οργανωτές και την αναδημοσιεύει δεύτερη φορά (πράττοντας ΑΡΙΣΤΑ) και την ημέρα που η εκδήλωση πραγματοποιείται.

    ΥΓ "Γεια σου Απρίλη /γεια σου Μάρτη /και πικρή Σαρακοστή" Οδ. Ελύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ, ΕΣΥ ΧΑΖΕΨΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ο συλλογος γυναικών δεν ειναι ενα apolitik όργανο εκφρασης των γυναικών;; πρεπει να εχει κουμουνιστικο καπέλωμα;; Αρα απευθυνεται σε γυναικες κομματικοποιημενες μονον! Μωρε μπράβο;!

      Διαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟΛΤΙΚ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ; ΘΛΙΒΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ; ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ; ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δηλαδη οι κυβερνησεις και Ε.Ε ειναι εναντίον των γυναικών; Και εαν ναι σε ποια θεματα; Δηλαδη τίθεται ζήτημα των ευρωπαικων αξιών απέναντι στις γυναικες;;; Απο πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.