Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Δωρεάν ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας

Ευρήματα της προϊστορικής εποχής, η ελληνιστικής εποχής πόλη της Φλώρινας και των Πετρών, μιλιάρια της αρχαίας Εγνατίας οδού που περνούσε από την περιοχή, αλλά και καρποί φακής, εργαλεία για τα αμπέλια, κομμάτι ρητίνης για το ρετσίνωμα του κρασιού και η ιστορία της βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου στις Πρέσπες, θα είναι το αντικείμενο της ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ που οργανώνει ο Σύνδεσμος Ξεναγών Θεσσαλονίκης (Βορείου Ελλάδος) το ερχόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 και ώρα 11 π.μ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας.
Η ακριτική αλλά εξαιρετικά σημαντική, για πολλούς λόγους, πόλη της Φλώρινας, για πρώτη φορά περιλαμβάνεται στις εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγών (21 Φεβρουαρίου), που οργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Ξεναγών Θεσσαλονίκης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6946955345 (Κιουρτσόγλου Ιωάννης) ή με προσωπικό μήνυμα στο email : ioannis_kp@yahoo.com.
Μοναδική επιβάρυνση των συμμετεχόντων αποτελεί το αντίτιμο εισόδου στο μουσείο: 2 ευρώ το ολόκληρο εισιτήριο και 1 ευρώ το μισό. Ισχύουν κάρτες πολιτισμού και εκπαιδευτικών για δωρεάν είσοδο, ενώ ατελώς εισέρχονται και οι νέοι μέχρι 18 ετών.
Λόγω του κλειστού χώρου, ο αριθμός των συμμετοχών δεν θα ξεπερνάει τους 40.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.