Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Απάντηση του τοπικού συμβούλου Πολυποτάμου Β. Στόικου στην επιστολή του Αθ. Σαμπαλή

Ο κ. Σαμπαλής συνεχίζει να υποτιμάει τη νοημοσύνη των κατοίκων της κοινότητας μας.
Όχι μόνο βρισκόμασταν την ακριβή ώρα στο προκαθορισμένο χώρο της τοπικής συνέλευσης αλλά τον ρωτήσαμε κιόλας γιατί φεύγει και μας απάντησε με τον ειρωνικό τρόπο που αναφέρθηκε σε προηγούμενη επιστολή μου.
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
Ή μόνο το δικό του ρολόι πάει καλά ή τα ρολόγια των κ. Στόικου Β., Καπουλίτσα Ι., Σταμένη Χ., Μελίτση Σ., Ζιώγα Λ., Κύρκου Ε., Καπουλίτσα Χ., και άλλων πολλών είναι χαλασμένα.
Έχει δε τόσο θράσος που στο τέλος θα απαιτήσει να του ζητήσουμε και συγνώμη.
Όμως ως Πρόεδρος του Πολυποτάμου και πολύ περισσότερο ως αστυνομικός, θα πρέπει να διακατέχεται και εφαρμόζει τις αρχές του δικαίου και της ισονομίας.
Πριν είναι πολύ αργά για το χωριό μας τον καλώ να αλλάξει συμπεριφορά.
Διαφορετικά θα το διεκδικήσω με κάθε τρόπο στα πλαίσια της νομιμότητας και των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας.

Τοπικός Σύμβουλος Πολυποτάμου
Στόικος Βασίλειος

14 σχόλια:

  1. Καλά ρε εκεί στον πολυποταμο Δεν πάτε καλά συνεχίζετε Ε????Άλλη δουλειά δεν έχετε μερικοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πες και του άλλους πολλους?χαχαχα πραγματικά δεν παίζετε συνεχίζετε τα ψέματα. Πάλι Καλά ΕΙΜΑΣΤΑΝ και εμείς στο άλλο καφενείο και βλέπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος στοικ ος ας ασχοληθεί με τον σύλλογο που είναι πρόεδρος.αλλά εμείς οι κάτοικοι. Του πολυποταμο φταίμε που τον αφήνουμε χωρίς να ξέρουμε τι κάνει με τον σύλλογο. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟΙ (ΤΥΠΟΥ BIG BEN) ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα λύθηκε το πρόβλημα. Αφού μας είπε και τους άλλους το βρήκαμε. Έχουν όλοι δίκιο. Ο πρόεδρος ήταν στην ώρα του και περίμενε. Οι υπόλοιποι περίμεναν να πάει η ώρα 7.30 για να πάνε. Γιατί τα δικά τους ρολόγια είναι συγχρονισμενα με την ώρα των Σκοπίων, δηλαδή μια ώρα πίσω! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καμμια διαδηλωση στηριξης θα κανουμε εμεις οι φυσιολατρε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ δεν είσαι Φυσιολάτρης μην ασχολείστε με τους φυσιολάτρες. Δεν έχετε να πιαστειτε. Από κάτι άλλο...... και ανακατεύετε τους φυσιολατρες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλεος ρε παιδιά το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Σας παρακαλώ εξηγήστε σε όλους τους πολυποταμιοτες χωρίς να ρίχνετε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον, έτσι θα πάτε το χωριό μπροστά ; χωρίς να μπορείτε να κάνετε διάλογο η δύο σας λυπάμαι πολύ . Υγ μην ξεχνάτε οι πολυποταμιοτες σας τίμησα με την ψήφο τους για το καλό του χωριού και όχι για το αντίθετο που δυστυχώς αυτό κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να τον κρεμασετε στην κ πλατια του χωριου τον προεδρο... ψευτης ψευτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ ένα έχω να πω... άλλος το τρώει κ δροσιζεται κ άλλος το τρώει κ ζορίζεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εσυ 9-04 ποιος σου ειπε να μας ψηφισεις τωρα θα βαλουμε ενα ρολοι μεγαλο στη πλατεια να ξερετε ολοι εσεις οι συχγωριανοι μου την ακριβεια της ωρας τουλαχιστον νερο εχουμε μη ζητατε πολλα υ,γ το ορολοι θα ειναι δωρεα των ομογενων μας τι αλλο θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ξέρω τους ψηφοφόρους τους ευχαριστείς που σας τιμούν με την ψήφο τους και προσπαθείς για το καλό όλου του χωριού και των κατοίκων του .H αλαζονεία είναι κακό ελαττωμα απολαύστε τους πολυποταμιοτες να τους χαιρόμαστε προς τον φίλο μου 12:22 .

      Διαγραφή
  12. εσυ που μας κρινεις τοσο εντονα 8.30 για μπες στο χορο δυστηχως εξω απο το χορο ολοι μιλατε και δεν θυμαμαι να ζητησα ψηφο απο εσενα μιλατε ολοι εσεις που δεν εχετε ασχοληθει με τα κοινα υ.γ τωρα που θα βαλουμε ρολοι παρακαλω πολυ ολοι να συντονιστειτε με απολυτη ακριβεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.