Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Εντυπωσιακή αύξηση μαθητών στο Ωδείο Φλώρινας

Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά την εντυπωσιακή αύξηση μαθητών κατά το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014, ακολούθησε αύξηση του αριθμού των μαθητών και για το τρέχον έτος. Αποτέλεσμα αυτών είναι ο αριθμός των μαθητών του Ωδείου να έχει ανέλθει στους 426.
Η διεύθυνση του Ωδείου επιθυμεί να ευχαριστήσει τους γονείς των μαθητών που επενδύουν μέσω της μουσικής εκπαίδευσης στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών τους, αλλά και τους καθηγητές για την ευσυνειδησία με την οποία επιτελούν το έργο τους, τόσο στα ατομικά μαθήματα όσο και στα μουσικά σύνολα του Ωδείου.
Προς ενημέρωση πληροφορούμε ότι μπορεί κανείς να εγγραφεί στο Ωδείο όχι μόνο στην αρχή του εκπαιδευτικού έτους αλλά και κατά τη διάρκειά του.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Ωδείο αισθάνεται πως προσέθεσε 60 νέα μέλη στην ευρύτερη οικογένειά του. Η αναφορά γίνεται για τα μέλη της παραδοσιακής χορωδίας που δημιουργήθηκε πέρυσι την άνοιξη σε συνεργασία με το Σύλλογο Κιουταχειωτών – Μικρασιατών Φλώρινας “Ο Άγιος Μηνάς”, η οποία εντυπωσίασε το κοινό με την παρουσία της και την αλματώδη εξέλιξή της, στη συναυλία “…με άρωμα Ανατολής” αφιέρωμα στο μικρασιάτικο τραγούδι, που δόθηκε στην αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας στις 15 Φεβρουαρίου 2015.
Όλα τα παραπάνω δημιουργούν τη δέσμευση στη διεύθυνση του Ωδείου να συνεχίσει να εργάζεται με φροντίδα για το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο και με εξωστρέφεια ως προς την καλλιτεχνική δράση και τον ρόλο του Ωδείου στην τοπική κοινωνία και ευρύτερα.

Με τιμή
Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας
Βασίλης Κίτσος
Ο Διευθυντής του Παρ/ματος Αμυνταίου
Γιάννης Παυλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.