Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Στα Γρεβενά, με τους προέδρους της ΝΟΔΕ, ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος

Συνάντηση με τους προέδρους των ΝΟΔΕ στα Γρεβενά είχε χθες Σάββατο ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έγραψε στο Facebook του για τη συνάντηση:
“Δώσαμε ένα όμορφο αλλά δύσκολο αγώνα. Δε σταματάμε όμως να δουλεύουμε. Κάνουμε την αυτοκριτική μας, διορθώνουμε τα λάθη και δυναμώνουμε την οργάνωση. Με τους Προέδρους των ΝΟΔΕ στην πρώτη γραμμή συνεχίζουμε τη δουλειά, πιστοί στις αρχές και τις αξίες της Παράταξης μας. Θέλει πολλά κότσια άλλωστε στις τοπικές κοινωνίες να συνεχίσεις να αντιστέκεσαι στο λαϊκισμό”.

5 σχόλια:

  1. Ο θεοδωρου ειπε πως εχασε η ΝΔ στη φλωρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΡΧΗΓΟ, ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιους τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν βρέχει. Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο Σαμαράς είναι να παραιτηθεί και να φύγει μόνος του. Όσο για τον Παπαμιμίκο και τις << ΝΟΔΕ >> ας μην μιλήσουμε,δεν αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μικρύνατε πολύ την Ν.Δ την κάνατε ΠΟΛ.ΑΝ. Συνέδριο χωρίς αποκλεισμούς και μικρομάγαζα και αλλαγή αρχηγού. Η Ν.Δ δεν είναι μικρομάγαζο του Σαμαρά και των Παπαμιμίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύγε φίλε!! Σωστά τα λές,ποιός ακούει όμως??Θα καταντήσουν τη ΝΔ,ότι κατάντησε κ ο ακατονόμαστος το ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.