Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Σύλληψη 32χρονου για παράβαση του νόμου περί όπλων

Tο μεσημέρι της Πέμπτης στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 32χρονο ημεδαπό γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (TAZER) και μια ξύλινη ράβδος, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

11 σχόλια:

  1. Θάνατος πάραυτα!...
    Το ενδεχόμενο τη συσκευή Taser (όχι Tazer), όπως και το ρόπαλο του baseball, να τα είχε ο συμπολίτης μας για αυτοάμυνα, μάλλον αποκλείεται...
    Και δεν κατάλαβα, άρχισε η Αστυνομία να μπουκάρει στα σπίτια των πολιτών, για προληπτικούς ελέγχους; Τι συμβαίνει;
    Όπως και νά ‘χει, αγαπητοί συμπολίτες μου, εξαφανίστε ρακέτες, μαχαιροπίρουνα, νυχοκόπτες και λοιπά πειστήρια εγκλήματος. Κινδυνεύετε!
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου είπε ότι η αστυνομια μπουκαρε για προληπτικούς λόγους και δεν υπήρξε κάτι άλλο; εαν δεν γνωρίζεις τα γεγονότα και τις διαδικασίες καλύτερα να μην σχολιάζεις, και μην φοβάσαι για τα μαχαιροπιρουνα δεν κινδυνεύεις, εκτός και εαν έχεις κατι άλλο Διογενη!!

      Διαγραφή
    2. ....όπως το παλιό καλό καιρό .Θα τρώμε με τα...χέρια και θα μαγειρεύουμε με τα πόδια με τα σκουπόξυλα και τα φαράσια . Τι ωραίααα......

      Διαγραφή
    3. @3.05
      Ναι, ο Διογένης έχει πυρηνικά όπλα, και ετοιμάζεται να καταστρέψει τη Γη. Στείλε του την ασφάλεια για να σωθεί ο πλανήτης.

      Διαγραφή
    4. 1:44 για τον Διογένη θα στείλουμε το Ender prise του Star Trek και εάν δεν τα καταφέρει θα στείλουμε τον Τζακ Νόρις

      Διαγραφή
    5. ελευθερος σκοπευτής1 Μαρτίου 2015 στις 7:00 μ.μ.

      1052 Το entreprise του Star Treme έστειλε σχετικο διαβιβαστικό σήμα me lazer στο παράλληλο υπερσύμπαν και ο Διογένης μαζί με έναν γαλάζιο δορυφόρο του πρέπει να ψάχνεται...Λοιπόν όσοι έχετε μηχανήματα εκπομπής ταζερ ρόπαλα ξίφη σουγιαδάκια χατζάρια μαχαίρια κλπ μαζέψτε τα γιατι η Αόρατη Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται Ηδη είναι έτοιμη να σας διακτινίσει (δηλ σουτάρει) πολλούς Διγενείς κομήτες στο υπερπέραν.....Στην Φλώρινα αυτά τα αστροναυτικα κόλπα με σαμάρια θαλασσιές μπίλιες και άλλα οπλοκατοχικά που ξέραν να τα ξεχάσουν ..

      Διαγραφή
  2. Επίσης οδοντογλυφίδες, μακρόστενα καυσόξυλα, τσόκαρα με τακούνια, μολύβια και στυλό, δείκτες λέιζερ σεμιναρίων, και προπαντός σελοφάν (μπορεί να πνίξεις άνθρωπο με αυτό)
    Η πιο ηλίθια ερμηνεία νόμου που έχει γίνει από την αρχή του Πολιτισμού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πρακτικές αυτές των αρχών μας κάνουν να νιώθουμε περισσότερο ανασφαλείς, παρά ασφαλείς. Βρισκόμαστε στο έλεος του κάθε ρουφιάνου που μπορεί να μας στείλει φυλακή για ένα σουγιά. Χώρια η οικογενειακή αναστάτωση, το ρεζίλεμα, η ψυχική οδύνη και οι ζημιές στα σπίτια κατά την έρευνα. Καλύτερα να μας μπει διαρρήκτης, παρά η ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτιέμαι και εγώ σαν πολίτης. Μήπως και οι πολίτες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να γίνεται έλεγχος σε σπίτια "μπάτσων" ? Γιατί τα γεγονότα και η ιστορία έχουν δείξει ότι λόγω της εξουσίας που κακώς έχουν πάρει αυτά τα "άτομα" μπορούν και αλωνίζουν, κάνουν ότι θέλουν, τραμπουκίζουν κ.α.. Πρόσφατο γεγονός η σύλληψη αστυνομικού με 24 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗ !!!Ποσότητα που στα χρονικά της πόλης δεν νομίζω να έχει κατασχεθεί απο χρήστες- άρρωστους ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι κακό στον εαυτό τους και σε κανέναν άλλον. Μήπως οι γονείς πρέπει να σκεφτούν αλλιώς τα πράγματα για τους "σερίφηδες" που αλωνίζουν στην πόλη ? Αναρωτιέμαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλη εφαρμογη του νομου. Ας εισηγηθει ο διογενης την καταργηση του νομου που τον ενοχλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεφτιλισμένοι ρουφιάνοι ξεφτιλισμένοι νόμοι που αντικατοπτριζουν την σαπίλα μας. Οτι αλλο κ να υπήρξε δεν βρέθηκε. Οπότε δεν σέρνεις ανήσυχο πολίτη στα δικαστήρια για αυτα τα υποτιθεμενα οπλα. Ντροπή και αίσχος στης αρχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.