Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας στο ΚΠΕ Καστοριάς

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας που συμμετέχουν στο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Ανανεώσιμες Μορφές Ενέργειας- Βιοκλιματικά κτήρια» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Μακατσώρη Αγγελική και συμμετέχοντες καθηγητές την κ. Μάντζου Άννα, την κ. Τοπάλη Δανάη και τον κ. Σαμαρά Αθανάσιο, πραγματοποίησαν στις 19/02/2015 ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στο ΚΠΕ Καστοριάς στα πλαίσια του προγράμματος.
Η εκδρομή εκπλήρωσε τους μορφωτικούς και εκπαιδευτικούς της σκοπούς σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό . Μαθητές και καθηγητές παρακολούθησαν πρόγραμμα του ΚΠΕ Καστοριάς σχετικό με τις Ανανεώσιμες Μορφές Ενέργειας και ενημερώθηκαν σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που αφορούν την ενέργεια , τις ανανεώσιμες και συμβατικές πηγές ενέργειας, για τους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και κυρίως για τις:
• Ηλιακή Ενέργεια – Γεωθερμία
• Αιολική Ενέργεια- Υδροηλεκτρική Ενέργεια
• Βιοκλιματικά κτήρια
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ευχαριστούν τους υπεύθυνους του ΚΠΕ Καστοριάς για την άρτια, εμπεριστατωμένη και λεπτομερή ενημέρωση και τη ζεστή φιλοξενία τους.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.