Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Επίθεση - απάντηση Κωνσταντινίδη σε Αντωνιάδη

Ποτέ στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν καταφέρθηκε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς που κινούνται στο όριο των ύβρεων εναντίον συνυποψηφίου του στην ίδια παράταξη.
Το είδαμε σήμερα από τον κ. Αντωνιάδη στην ομιλία του.
Δε θέλει να καταλάβει ότι οι αντίπαλοί του δεν βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία και ότι οι Νεοδημοκράτες αγωνίζονται με αντίπαλο το ΣΥΡΙΖΑ για να κρατήσουν την Ελλάδα όρθια.
Κατάφερε να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι η λυσσαλέα δίψα του για εξουσία δε σταματάει πουθενά.
Η εποχή όμως βουλευτικού γραφείου του παρελθόντος που βεβήλωνε την αξιοπρέπεια και υποτιμούσε τη νοημοσύνη του κόσμου δεν αναβιώνει. Πέρασε ανεπιστρεπτί.
Ο κύριος Αντωνιάδης και του παρελθόν του παραδίδονται στην κρίση του λαού.
Κυριακή κοντή γιορτή.

Από το Πολιτικό Γραφείο

4 σχόλια:

  1. Η προεκλογική κίνηση ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα. Ως εκ τούτου δε δημοσιεύονται ειδήσεις και σχόλια σχετικά με τις εκλογές, μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακρως αντιδημοκρατικό να μην μπορεί να εκφράσει ο αναγνώστης την άποψή του σ΄αυτό το ιστολόγιο μόνο. Η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Αυτή αφορά τους υποψηφίους όχι τους εκλογείς. Δίνεις την εντύπωση Νέα Φλώρινα οτι θέλεις να αποκλείσεις οποιαδήποτε άλλη άποψη και το κατάφερες μια χαρά γεμίζοντας Σαββατιάτικα με ένα σωρό ΄΄ειδήσεις΄΄ για να θαψεις το θέμα. Τελικά είσαι ανεξάρτητη και αντικειμενική εφημερίδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κράτα, αγαπητέ, τη γνώμη σου για τον εαυτό σου... η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη, είτε σ' αρέσει, είτε όχι...

      Διαγραφή
    2. Άκρως αντιδημοκρατικό θα ήταν αν δεν μπορούσαμε να εκφραστούμε κατά ή υπέρ συγκεκριμένων μόνο υποψηφίων/κομμάτων.
      Μέσα στη σύγχυσή σου εντωμεταξύ γράφεις ''να αποκλείσεις οποιαδήποτε ΑΛΛΗ άποψη''. 'Άλλη' άποψη σε σχέση με ποια;
      Γράφεις ακόμη:''να θάψεις το θέμα''. Σε ποιο θέμα ακριβώς αναφέρεσαι δεν μας λες όμως...
      Να σου θυμίσω επίσης πως η ηλ. εφημερίδα την οποία κατηγορείς διέθετε μόνο αυτή καθ'όλη την προεκλογική περίοδο ειδική κατηγορία για την προεκλογική κίνηση των εκλογών, άνω δεξιά. Και όλα αυτά τη στιγμή που λοιπές φυλλάδες ηλεκτρονικές(δεν λέμε ονόματα) και μη, λογόκριναν σχόλια, απόψεις και υποψηφίους....

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.