Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Εβδομαδιαίες επισκέψεις σε χωριά από την «Τελεία»

Η ΤΕΛΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ανακοινώνει ότι από την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσει τις επισκέψεις για μια ακόμη φορά, σε όλα τα χωριά του νομού ώστε πλέον, χωρίς την χρονική πίεση των εκλογών, να ξεκινήσει ένας διάλογος σε τοπικό επίπεδο, να γίνει μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και να καταγραφούν προβληματισμοί.
Όπως αποδείξαμε και πριν τις εκλογές, περνώντας από σχεδόν όλα τα χωριά τουλάχιστον μια φορά, τα 2 κυριώτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας είναι η ΑΝΕΡΓΙΑ και η σταδιακή ΕΡΗΜΩΣΗ των χωριών.
Το πρόγραμμα των εβδομαδιαίων επισκέψεων θα ανακοινώνεται κάθε Δευτέρα ώστε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση. Καλούμε όλους τους κατοίκους των χωριών που θα επισκεπτόμαστε, άσχετα με το τι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές, να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στον διάλογο. Επίσης, θα επιθυμούσαμε και τη συμμετοχή των προέδρων των κοινοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κο ΚΑΜΑΚΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ 6936129221

Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΤΕΛΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ
ΦΛΩΡΙΝΑ

2 σχόλια:

  1. Αξιόλογη πρόταση και ευχής έργου είναι να γίνεται ουσιαστικός διάλογος, να αναδεικνύονται τα προβλήματα, ώστε να προτείνονται οι δυνατές λύσεις.
    Καλή επιτυχία!
    Schapiro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ψηφίζω τελεία αλλά μπράβο...οι πολιτικοί πρέπει να θυμούνται τον κόσμο συνέχεια οχι δυο βδομάδες πριν τις εκλογές και μετά χαμένοι για 4 χρονια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.