Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Κώστας Σέλτσας νέος βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ

Πριν από λίγο «κλείδωσε» τελικά το αποτέλεσμα στη σταυροδοσία των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Φλώρινας, με τον Κωνσταντίνο Σέλτσα να αναδεικνύεται νικητής και να είναι ο νέος βουλευτής Φλώρινας.
Ο κ. Σέλτσας, σύμφωνα με τα στοιχεία από την Π.Ε. Φλώρινας, επικράτησε της Πέτης Πέρκα με μια μικρή διαφορά 250 περίπου ψήφων, ενώ ακολουθούν κατά σειρά οι Σάββας Σαπαλίδης και Άννα Σπύρτου.

10 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια! Καλη σταδιοδρομια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΟΧΗ Η ΛΕΞΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!καλη!!!!!!!!σταδιοδρομια!!!!!!Εγραψες!!!!!!!!! Ιστορία!!!!!!!!!!!!Κωστααααααααα!!!!!!!! ΡΕΠΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Κώστα.Παρ΄όλη την αθλιότητα πολλών κοινωνικά καθυστερημένων Φλωρινιωτών προς το πρόσωπό σου επικράτησες. Σου αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια! Στο Σύριζα Φλώρινας πολιτευτήκατε με αξιοπρέπεια και ανατρέψατε το βαθύ κάστρο της άθλιας λαικο-δεξιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη νίκη της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ενάντια στο Συστημικό Κατεστημένο της πόλης μας το οποίο εκπροσωπούνταν στο πρόσωπο της κ. Πέρκα!!! κ. Σέλτσα καλή επιτυχία στο έργο σας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Η ΠΕΡΚΑ !!! ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΕΝΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Ι ΚΑΤΕΒΕΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΝΤΡΟΠΗ ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪΜΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !

      Διαγραφή
    2. Πρώιμοι συριζαίοι είναι οι παλαιοπασόκοι που ψήφισαν πέρκα για να βολεύονται και αγωνιούσαν όλη νύχτα στο εκλογικό κέντρο μπας και δε βγει, μήπως θες και ονόματα; κι εάν είναι τόσο αριστερή η κυρία αυτή γιατί τους έμασε όλους αυτούς τριγύρω της; βρε άντε από δω, αλλά καλά πάθανε όλοι τους, μπράβο Σέλτσα !!!!

      Διαγραφή
  5. Καλή επιτυχία Κωστάκη καλή σταδιοδρομία και πες τίποτα στον Αλέξη για το νέο σύστημα να αλλάξει..Και κανόνισε να είναι καμία μέρα κλείστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι άλλο θα ακούσουμε; μας λένε καθυστερημένους κοινωνικά εμάς τους Φλωρινιώτες οι μπράτσκοι! Αγαπητοί φίλοι μπράτσοι και μπράτσκες, μην παίρνετε αέρα από το αποτέλεσμα, δεν βρήκατε μόνο με δικές σας ψήφους! Πολύ εύκολα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και πολύ εύκολα να ρίξετε το ποσοστό του Σύριζα πιο κάτω από εκεί που ήταν πριν από κάποια χρόνια. Με πολύ τσαμπουκά και μαγκιά έρχεστε και κάνετε όλους εμάς που ψηφίσαμε Σύριζα να μετανοιώνουμε που ψηφίσαμε από τόσο νωρίς.Η κ. Πέρκα έχασε αξιοπρεπέστατα μόνο και μόνο εκειδή δεν είναι μπράτσκα. Από πότε θα μου πείτε όμως ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα ενός υποψηφίου είναι να μπρατσκίζει;Φτάνει πια με όλο αυτό το φούμαρο! Αγαπώ την πόλη μου και τον νομό μου και δεν ανέχομαι από κανέναν να με υποτιμά επειδή ψηφίζω Πέρκα, γιατί την ψήφισα για συγκεκριμένους λόγους. Αν ήξερα ότι δεν θα έβγαινε δεν θα ψήφιζα Σύριζα. Η Πέρκα πήρε πάρα πολλές προσωπικές ψήφους από άλλα κόμματα. Τώρα καλόν θα είναι να ρίξετε τους τόνους και την μαγκιά σας, αφήστετην για το χωριό, και να δώσετε την ευκαιρία στον κ.Σέλτα που ψηφίσατε, να αποδείξει ότι είναι βουλευτής όλου του νομού και να διαψεύσει ότι και για ό,τι τον έχουν κατηγορήσει. Οι Φλωρινιώτες θα είναι δίπλα σε όποιον αγαπά τον νομό του και την πατρίδα του.
    Καλή επιτυχία επομένως στον κ.Σέλτσα, καλή επιτυχία στο νομό Φλώρινας, καλή επιτυχία στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕΛΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.