Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«Πλατεία Ηλία Λ. Κωστένη» η πλατεία της Ιτιάς (video)

Με μια σεμνή τελετή στην πλατεία της Ιτέας Φλώρινας, τον τόπο καταγωγής του αστυνομικού Ηλία Κωστένη που δολοφονήθηκε από Αλβανούς κακοποιούς την ώρα του καθήκοντος στην περιοχή της Πρέσπας, η δημοτική αρχή της Φλώρινας έδωσε το όνομα του αδικοχαμένου αστυνομικού στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Στην αυτοθυσία του Ηλία Κωστένη αναφέρθηκαν ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρέσπων και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος, ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος, ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Φλώρινας Στέφανος Μπίρος και αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την τελετή παρακολούθησαν όλοι οι κάτοικοι της Ιτέας.













Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Πηγή: Ράδιο Φλώρινα

3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ....
    Υ.Γ.:ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ. ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ . ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝ ΝΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΝΗΡΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.