Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Η πρώτη μέρα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου (video)

Ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα το Αναπτυξιακό Συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Φλώρινας, το ΕΒΕ Φλώρινας και οι δήμοι Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών.
Η έναρξη δόθηκε χθες στο Αμύνταιο με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις. Στο video που ακολουθεί μιλούν ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο βουλευτής Φλώρινας Στάθης Κωνσταντινίδης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού Παύλος Τσότσος, οι δήμαρχοι Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος και Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Αμαλία Κούσκουρα.

5 σχόλια:

  1. Το αναπτυξιακό συνέδριο σας μάρανε δεν ντρέπεστε και στο Ν.Καύκασο ποτίζεται τον κόσμο ακατάλληλο νερό για καθαρό .Συγχαρητήρια σε όλους μόνο για πανηγύρια είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΛΑ ΟΛΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε άσχετοι δεν ήταν αυτό το συνέδριο, αν το είχατε παρακολουθήσει θα βλέπατε, και θα ξεστραβωνόσαστε για πολλά. Αλλά έτσι είναι, χωρίς να παρακολουθήσεις μια διαδικασία βγάζεις συμπεράσματα από τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ των επισήμων. Ήμαρτον Παναγία μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο 8:54. Καποιοι ανθρωποι συνεχισουν τον καναπε τους. Καλο κανει να βλεπετε τι γινεται και εξω. Ασχετοι....

      Διαγραφή
  4. MILHSAN KAI OI SXETIKOI.PANTOS KALO THA EINAI NA BGAZETE OLA TA SXOLIA OSO KAI AN SAS TSOYZOYN .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.