Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Συγκέντρωση αγαθών από την Ποντιακή Νεολαία Φλώρινας (video)

Ενόψει Χριστουγέννων, η Ποντιακή Νεολαία Φλώρινας προχωρά, σε συνεργασία και με άλλους συλλόγους, στη συγκέντρωση αγαθών που θα δοθούν σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες.
Ο πρόεδρος της νεολαίας, Χρήστος Ευθυμιάδης, και τα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν σε συνέντευξη Τύπου σε αυτήν την πρωτοβουλία. Ο κ. Ευθυμιάδης τόνισε μεταξύ άλλων πως «σήμερα που η κοινωνία μας δοκιμάζεται, θέλουμε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να ανακουφίσουμε συμπολίτες μας που δεν μπορούν να διασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους.
Γι αυτό, η Ποντιακή νεολαία Φλώρινας, αποφάσισε αντί για εκδήλωση, μπαίνοντας στον τελευταίο μήνα του έτους, τον μήνα που αντιπροσωπεύει την αγάπη, τη ζεστασιά και την αλληλεγγύη, τον μήνα όπου γίνεται πιο έντονη η ανάγκη να ενεργοποιηθούμε για τον πιο ουσιαστικό και πολύτιμο σκοπό, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Εκκλησίας και του Δήμου Φλώρινας, να συμπαρασταθούμε στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη.
Καλούμε λοιπόν, όλους τους πολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια μας, να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων οικογενειών εν όψει των εορτών, για θα βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας να κάνουν γιορτές τουλάχιστον με τα απαραίτητα.
Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, βρεφικά είδη, κονσέρβες, είδη ατομικής περιποίησης, ρούχα και σχολικά βοηθήματα στην πλατεία Γεωργίου Μόδη, στο περίπτερο της νεολαίας, όπου θα μας βρείτε εκεί από Παρασκευή 12 έως Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.
Στην προσπάθεια μας αυτή, συμβάλουν και ο Όμιλος ενεργών νέων Φλώρινας, ο Σύλλογος Ε.ΚΑΤ.Ο., ο Μοτοσικλετιστικός Σύλλογος Φλώρινας, η Ελληνική ομάδα διάσωσης, παράρτημα Φλώρινας, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελίτης.
Έχουμε αποδείξει ότι με την αλληλεγγύη μπορούμε να αλλάξουμε αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα. Ας το επαναλάβουμε, τώρα που το πνεύμα των Χριστουγέννων απλώνεται σε όλο τον κόσμο!
Και με την ευκαιρία αυτή ευχόμαστε η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων και να τις ζεστάνει. Καλές γιορτές και χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.