Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Δεν τα κατάφερε η ομάδα Handball του Μέγα Αλέξανδρου

Το απόγευμα της Κυριακής δεν ήταν και τόσο ευχάριστο για την ομάδα χάντμπολ του Μέγα Αλέξανδρου. Για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής στην τέταρτη αγωνιστική, γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο Αρίωνα Πτολεμαΐδας.
Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά και για τις δύο ομάδες και πρόσφερε πολύ καλό θέαμα. Σταδιακά αποκαλύφθηκε η ικανότητα του Αρίωνα να κερδίζει το παιχνίδι καθώς από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου είχε αρχίσει να χτίζει την διαφορά. Μια προσπάθεια στο τέλος των τριάντα πρώτων λεπτών από τους παίκτες του Μέγα Αλεξάνδρου δεν μπόρεσε να συνεχιστεί στην επανάληψη με αποτέλεσμα την διεύρυνση της διαφοράς. Αυτό βέβαια έδωσε την ευκαιρία σε νεότερους παίκτες της ομάδας τις Φλώρινας να συνεχίσουν τον αγώνα κερδίζοντας εμπειρίες και να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας με τις επιδόσεις τους για το μέλλον του αθλήματος στην πόλη.

Στοιχεία του Αγώνα:
Μέγας Αλέξανδρος – Αρίωνας Πτολεμαΐδας 21-37 (ημιχ 11-18)

Μέγας Αλέξανδρος: Δούκας Βασίλης
Βαραδίνης (Τερματοφύλακας), Ντουμανίδης 5,Τράικος 3,Σουμπάσης 1,Γεωργιάδης 1, Αλεξίου, Βέργος, Δήμου (Τερματοφύλακας), Κεβρεκίδης 1, Καρκαρέτσος, Πηλίδης (Τερματοφύλακας), Ρουφίδης 1, Μαγγόνας, Παπαγεωργίου 2, Τράιτσης 3, Σίσκος 4

Αρίωνας Πτολεμαΐδας : Πασιαλής Δημήτριος
Μυλόπουλος 3, Κατωτοικίδης 5, Αβραμίδης 1, Κόλλιας 4, Παπαδόπουλος 4, Γκούμας, Χαραλαμπίδης, Ακριτίδης 7, Χαλκίδης, Κωστικίδης 3, Κοσμίδης 1, Αγγελίδης 2, Σμίλλι 2, Μπαζάκας 5.

2 σχόλια:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.