Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Συλλογή παιχνιδιών για το Κέντρο Πρόνοιας από τους φοιτητές του ΤΕΙ

Μετά από διοικητικό συμβούλιο μεταξύ των μελών του Συλλόγου και κατόπιν συζήτησης με την διοίκηση του Κέντρου Πρόνοιας Φλώρινας αποφασίσθηκε η συλλογή επιτραπέζιων παιχνιδιών ώστε να τα προσφέρουμε στα παιδάκια ως δώρα για τις ημέρες των Χριστουγέννων με την ελπίδα να τους χαρίσουμε χαμογελά τις άγιες εκείνες ημέρες!!!
Η κοινωνική ευαισθητοποιήσει του Συλλόγου μας είναι πλέον ευρέως γνωστή καθώς κάθε χρόνο διοργανώνουμε παρόμοιες φιλανθρωπικές κινήσεις στηρίζοντας πάντα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.
Όσοι φοιτητές επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μας αυτή οικονομικός είτε αγοράζοντας οι ίδιοι κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι να απευθυνθούν στον Σύλλογο φοιτητών στον κάτω όροφο του κεντρικού κτηρίου καθημερινά 11-1 Δευτέρα ως Παρασκευή όπου και θα γίνεται η περισυλλογή. Τα παιχνίδια θα τα παραδώσουμε την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Πρόνοιας της Φλώρινας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.