Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Οι επιτυχόντες της Φλώρινας του μαθηματικού διαγωνισμού «Υπατία»

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της E.Μ.E. με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ», όπως αυτά ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΕΜΕ καθώς και τα αποτελέσματα του Ημαθιώτικου Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΥΠΑΤΙΑ», τον οποίο διοργάνωσε φέτος το παράρτημα για 7η συνεχή χρονιά.
Ο διαγωνισμός «ΥΠΑΤΙΑ» έχει τοπικό χαρακτήρα, και συνδιοργανώνεται με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας. Αφορά μαθητές της Α΄ Γυμνασίου και διεξάγεται ταυτόχρονα με τον πανελλήνιο διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» της ΕΜΕ για τις υπόλοιπες τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου.
Στον φετινό διαγωνισμό πήραν μέρος μαθητές και από τον Έβρο, την Κοζάνη, την Πέλλα την Πιερία και την Φλώρινα, με πρωτοβουλία των τοπικών παραρτημάτων της ΕΜΕ. Το γεγονός αυτό δείχνει και την καταξίωση του Ημαθιώτικου διαγωνισμού και εκτός Ημαθίας.
Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς. Όσοι διακρίθηκαν, θα διαγωνιστούν το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 στην επόμενη φάση (διαγωνισμοί «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ»).
Η συμμετοχή και οι επιτυχίες των μαθητών μας στους διαγωνισμούς, δείχνουν το ενδιαφέρον και την ευγενική άμιλλα που υπάρχει, μεταξύ των νέων παιδιών για τα Μαθηματικά.
Για τους διαγωνισμούς «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» το Παράρτημα Ημαθίας διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας, όπως κάθε χρόνο, ήδη από την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στη Βέροια.
Για τα εξεταστικά κέντρα της επόμενης φάσης, όπως και για τα μαθήματα προετοιμασίας οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν από τη γραμματεία του παραρτήματος. Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη γραμματεία στον αριθμό 23310-67107 ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση mathima0@gmail.com.
Η Διοικούσα Eπιτροπή του Παραρτήματος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συναδέλφους Μαθηματικούς, που συνδράμουν στο έργο του Παραρτήματος
α) προσφέροντας δωρεάν μαθήματα διαγωνιστικών μαθηματικών στους υποψηφίους,
β) επιτηρώντας στη διάρκεια της εξέτασης και
γ) βαθμολογώντας τα γραπτά των διαγωνιζομένων.
Τα αποτελέσματα δείχνουν πως αυτές οι προσπάθειες δίνουν καρπούς.

Οι διακριθέντες μαθητές της Φλώρινας είναι οι παρακάτω:
1. ΑΓΓΟΥΡΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΥΜΝ. ΦΙΛΩΤΑ
2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
3. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
4. ΒΑΛΙΑΓΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
5. ΓΙΑΝΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
6. ΖΟΥΓΚΑΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
7. ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
8. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
9. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
10. ΚΟΥΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
11. ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ 3ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
12. ΜΠΕΛΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
13. ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
14. ΠΑΣΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
15. ΡΑΜΑ ΦΑΒΙΟΛΑ 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
16. ΡΟΥΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
17. ΣΤΥΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
18. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
19. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
20. ΤΣΙΒΕΛΕΪΔΗΣ ΒΑΛΕΡΙΟΣ ΓΥΜΝ. ΦΙΛΩΤΑ
21. ΤΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
22. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ 3ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
23. ΧΑΤΖΗ ΕΥΔΟΞΙΑ ΓΥΜΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.