Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη απασχόληση σε περιοχή των Πρεσπών

Τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας συνέλαβαν σε αγροτική περιοχή της Οξυάς Πρεσπών, 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για παράνομη απασχόληση.
Συγκεκριμένα ο 27χρονος ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, απασχολούνταν παράνομα ως βοσκός ζώων, ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.
Ο 38χρονος αναζητείται, ενώ ο συλληφθείς σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις (του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών) θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

10 σχόλια:

  1. ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ,ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ιδια μερα συνελήφθη και πρωην δήμαρχος . Δεν θα μας ενημερώσει η αστυνομία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους άλλους που πιαστκανε στο Βροντερο γιατί δε λετε και αν δε ξέρετε γιατι δε ρωτάτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνελήφθη πρώην δήμαρχος??? και πιάσανε και άλλους στο Βροντερό??? Πού -πότε και γιατί???? Πότε θα υπάρχει ενημέρωση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα. Για παρανομη οπλοκατοχη και παρανομη απασχοληση. Απο Παρασκευη μεχρι και Δευτερα κρατητηριο ειναι στην Φλωρινα

      Διαγραφή
  5. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά στην πράξη ότι το αίσθημα ασφάλειας παίρνει σάρκα και οστά στα ακριτικά μας σύνορα. Σκηνές ντροπής που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία Συντάγματος με τις ορδές λαθρομεταναστών, θα είχαν αποφευχθεί εάν λειτουργούσαν παράλληλα και οι άλλες υπηρεσίες με παρόμοιο συστηματικό και αποδοτικό τρόπο. Για τον ακρογωνιαίο λίθο της ασφάλειας στην περιοχή δεν χωρούν και δεν προβλέπονται μπράβο..ένα ταπεινό ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δελτίο για όποιον θέλουν βγάζουν .Ντροπή για τους υπεύθυνους της απόκρυψης όσων έγιναν στο Βροντερό που πριν εναν χρόνο υπήρχε νεκρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δελτίο τύπου για αξιωματουχους έστω και πρώην δε βγαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν ενημερώνει η αστυνομία οεο? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα περισσοτερα ορεινα χωρια μας τέτοιους εχουν για να βοσκουν τα προβατα,την εχουν δει μεγαλοτσελικαδες και με 2500,3000 χιλιαρικα γηνετε η δουλεια τους και δεν τους νοιαζει καθολου τι ρολο βαραν οι αλβανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.