Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η «Ενότητα – Συνεργασία» για την ΑΝ.ΦΛΩ. και τις επιχορηγήσεις των συλλόγων

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας της 10ης Δεκεμβρίου συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα επιχορηγήσεων συλλόγων και θέματα σχετικά με την επιστημονική και τεχνική στήριξη του Δήμου Φλώρινας από την ΑΝ.ΦΛΩ κόστους 100.000 ευρώ.
Στο θέμα των επιχορηγήσεων για μία ακόμη φορά τονίσαμε πως ο Δήμος πρέπει να συγκεντρώσει τους συλλόγους, να καταγράψει τον προγραμματισμό δράσεων και τις ανάγκες τους και να καθορίσει ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξη τους.
Η Δημοτική Αρχή όμως συνεχίζει την ίδια τακτική για τους δικούς της λόγους και ταυτόχρονα καραδοκεί να κατηγορήσει την αντιπολίτευση για άρνηση στήριξης των συλλόγων.
Εμείς αποφασίσαμε και ψηφίσαμε τα συγκεκριμένα 2 θέματα των συλλόγων για να μην επιτρέψουμε περαιτέρω εκμετάλλευση αλλά επισημάναμε πως αν από την τακτική αυτή του Δήμου δε μπορέσει να ικανοποιηθεί το σύνολο των συλλόγων και οι ανάγκες τους στο πραγματικό τους μέγεθος τότε υπόλογη και αποκλειστικά υπεύθυνη θα είναι η Δημοτική Αρχή.
Στο θέμα της επιστημονικής και τεχνικής στήριξης του Δήμου από την ΑΝ.ΦΛΩ. έναντι ποσού 100.000 η παράταξη μας καταψήφισε και επιπρόσθετα ζήτησε σε την ενημέρωση του συμβουλίου σε ειδική συνεδρίαση από τους υπευθύνους της ΑΝ.ΦΛΩ για τη λειτουργία της στο κομμάτι που αφορά τις υπηρεσίες που παρέχει στο Δήμο Φλώρινας.
Επίσης στηλιτεύτηκε η απόφαση του Δήμου να προσφεύγει στην ΑΝ.ΦΛΩ για επιστημονική στήριξη όταν ο ίδιος ο Δήμος διαθέτει άρτιο, αξιόλογο, επιστημονικό και καταρτισμένο προσωπικό.

Από το Γραφείο Τύπου

6 σχόλια:

  1. ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΝΦΛΩ ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ, .
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ( ΑΝ.ΦΛΩ) ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aργά ξυπνήσατε Σταθάκια...¨Όταν εκδικαζόταν οι μαρμίτες του σημερινού όλοι σας τρέχατε πίσω από την φούστα της ΡΖ και τα βρακιά του ΒΣΚ..Τώρα τι θέλετε να πείτε ότι σας έπιασε .....κρίση δικαιοσύνης;; Όταν άτομα του συνδιασμού σας ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΙΣ προεκλογικές ρεκλάμες με λεφτά του σημερινου ( τότε Νομάρχη) ΒΣΚΠΛ και τις ΑΝΦΛΟ τότε το ΜΕΛι ήταν νομιμο;;;;; Τότε που έπινες ΟΥΙΣΚΙΑ σε γνωστό μπαράκι ( κάτω άπ το σπίτι της οικΡόμπαπα) που είχε το προεκλογικό του ο ΒΣΚΠΛΣ ήταν φίνα;;;; ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΣΤΑΘΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ και μάλιστα αγουροξυπνημένα και ...ΞΕΝΥΧΤΙΣΜΕΝΑ.....πιέστε τώρα το τσιπκουρο σας και άιντε με τας υγείες σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριοι,το θέμα της επιχορήγησης των συλλόγων το λέτε και το ξαναλέτε ενω ουσιαστικά αυτό που ζητάτε γίνεται εδώ και καιρό.Στο ξεκινημα της κάθε χρονιάς οι σύλλογοι (φυσικά όσοι είναι σοβαροί,νοικοκύρηδες και ενδιαφέρονται για προγραμματισμένες δράσεις , εκδηλώσεις ή αγώνες)καταθέτουν στον Δήμο Φλώρινας το ετήσιο πλάνο τους καθώς και τον προυπολογισμό των δράσεών τους.Αυτό το γνωρίζουν όλοι, αλλά παράλληλα υπάρχει ενημέρωση και απο τον Δήμο Φλώρινας όσον αφορά το χρόνο κατάθεσης των αιτημάτων,έτσι ώστε να αξιολογήσει τις αιτήσεις και να δρομολογήσει τις επιχορηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βράδυ στο Βέλτση ο Στάθης θέλει να μαζεύει το Δημοτικό Συνδυασμό του ή και αυτούς που θα μπουν στο συνδυασμό του ξανά σαν υποψήφιος Δήμαρχος, αφου πρώτα ξανά Βουλευτής, έτσι σχεδιάζει. Αρε Σαμαρά γιατί δεν έβαζες αυτόν για Πρόεδρο Δημοκρατίας; Θα είχε γέλιο γιατί αν τον έβαζε ο Σαμαράς υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας θα κρατούσε και τη Βουλευτική έδρα και τη θέση Δημοτικού Συμβούλου ακόμα και να εκλεγόταν Πρόεδρος Δημοκρατίας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΝΔ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.