Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Συλλήψεις στο Βροντερό για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί αλλοδαπών

Την 12-12-2014 τις πρωινές ώρες στο Βροντερό Πρεσπών Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν δυο ημεδαπούς, 54 και 27χρονών, για παράνομη οπλοκατοχή και απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Βροντερό Πρεσπών Φλώρινας σε κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούν οι προαναφερόμενοι ημεδαποί, διαπιστώθηκε ότι απασχολούσαν δυο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αλβανίας, 33 και 29χρονών.
Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, ο 54χρονος ημεδαπός παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα πολεμικό τυφέκιο μάρκας ZASTAVA, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα φυσίγγιο πολεμικού όπλου.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

7 σχόλια:

  1. έλεγχοι τωρα και ολη την διαρκεια του χρονου σε όλα τα μαντρια.αυτο το πραγμα πρεπει να σταματησει,δεν μπορουν αυτοι οι κυριοι να κουβαλαν στην χωρα μας οποιον δηποτε αρκει να γινει η δουλεια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αρχη του τελους ξεκινησε.
    Ενας μυθος καταρεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσες φορες τον έχουν πιασει ,ποτε δεν πήγε φυλακη ,όπως και τώρα μετα απο 4-5 χρόνια που θα γινει το δικαστήριο ,η ποινή θα είναι εξαγοράσιμη ,θα πληρώσει και θα φύγει κυριος.Ας μας κάποιος τα φασόλια μόνα τους φυτεύονται και μεγαλώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ας αφησει η κλικα του τις θεωριες περι αθωωσης. Με περιοριστικους ορους ειναι πλεον εξω. Ας αποδειξει ολες τις καταθεσεις και μιλαμε ξανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ονόματα δεν έχουν; Για να ξέρουν οι πολίτες από ποιούς να προφυλαχθούν! Κάποιοι πετάνε σπόντες, άρα ξέρουν για ποιούς μαφιόζους πρόκειται (;!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε μπλογκερ ΟΛΑ να τα αναρτεις εφοσον δεν ειναι συκοφαντικα!!! Εκτος και αν επικρατει ο νομος της σιωπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν επικρατεί ο νόμος της σιωπής...επικρατεί η ίδια η νομοθεσία που απαγορεύει τη δημοσίευση ονομάτων.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.