Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Εύκολη επικράτηση της ομάδας του Φιλώτα Μ.Π.Σ. με αντίπαλο την Καστοριά

Τρίτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές για το Πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Εύκολο απόγευμα για την ομάδα μας που δεν άφησε τις φιλοξενούμενες να αμφισβητήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα την ανωτερότητά της.
Έχοντας για όπλο την δυνατή άμυνα τα κορίτσια του Φιλώτα κράτησαν την Καστοριά σε χαμηλό σκορ και στο ημίχρονο βρέθηκαν να προηγούνται με 11-5.Το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση των νεαρότερων παικτριών της ομάδας οι οποίες έδειξαν ότι είναι το ελπιδοφόρο μέλλον της ομάδας. Πραγματοποίησαν πολύ καλό παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και διατήρησαν την διαφορά στο σκορ. Στη λήξη του παιχνιδιού ο πίνακας έδειχνε 22- 15 υπέρ της ομάδας του Φιλώτα.

ΦΙΛΩΤΑΣ Μ.Π.Σ: Βλάχου Μαρία, Cenko Μαρία 1, Καραμπίκα Χρ.1, ΤσουτσουλάκηΤ.2, ΚατωτοικίδουΝ.4,  ΦυλάκηΦ.3, ΑβραμίδουΓ.1, Παπαδοπούλου Α.4, Αλεξίου Ε.2, Κιοσέ Δ.2, Ζαρογιάννη Ζ.1, Τραγαράκη Ε.1, Τετεδάκη Χρ., Κιοσέ Μ.,Κεβρεκίδου Δ.

Α.Ο.Α.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Τζιφονώτα Ε.2, Μπαζινα Σ., Πόπη Ε., Μπαλιάκα Α.3, Μαλέα Ε., ΜακρίδηΔ. 4, ΓκούντιουΕ. 1, Γκάτσιου Β.5, Νόρδου Κων., Νόρδου Κυρ., Δέλλα Α., Γρομπανοπούλου Αν.

Ο τυχερός της κλήρωσης και κάτοχος πλέον ενός TABLET που πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα είναι ο μικρός αθλητής της ομάδας μας Τόιτος Αριστείδης με τον αριθμό 1727.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.