Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ενημερωτική εκδήλωση από τη Χρυσή Αυγή στη Φλώρινα

Ενημερωτική και οργανωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου με στελέχη του Πυρήνα Φλώρινας και υποστηρικτές του κινήματος μας.
Ο υπεύθυνος της Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Τούφας Στέλιος μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το πιθανό σενάριο της προκήρυξης πρόωρων εκλογών. Έντονη συζήτηση έγινε μεταξύ των συναγωνιστών για τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την πολιτική δίωξη που υφίσταται το κίνημα μας και το βίντεο με την εντολή του Σαμαρά στον "ψηλό-παναθηναϊκάκια" δικαστικό να προφυλακίσει με συνοπτικές διαδικασίες του Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα του Πυρήνα Φλώρινας και έγινε εγγραφή εκλογικών αντιπροσώπων. Στο ενδεχόμενο να έχουμε πρόωρες εκλογές στα τέλη Ιανουαρίου, η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ήδη έχει κάνει προετοιμασίες και ενέργειες έτσι ώστε ο προεκλογικός αγώνας να είναι μαχητικός και να μην χαθεί ούτε μια ψήφος προς την Χρυσή Αυγή.

Γραφείο Τύπου Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.