Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

«Προοδευτική πολιτική απέναντι στην κρίση και την κοινωνική λιτότητα»

Σας προσκαλώ στην ομιλία μου – ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Προοδευτική πολιτική απέναντι στην κρίση και την κοινωνική λιτότητα» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/12/2014 και ώρα 11.30 π.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας (ΕΚΦ), οδός Ηπείρου 28.
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για όλους!

Στυλιανός Δ. Μαυρίδης
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ ΠΕ Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. Κύριε Μαυρίδη, έχετε μεστό πολιτικό λόγο γι΄ αυτό την Κυριακή θα σας τιμήσω! Όμως έχω αποφασίσει, εάν δεν εκλεγεί πρόεδρος δημοκρατίας, θα ψηφίσω εγώ και η οικογένειά μου ΝΔ για να αποτρέψω, όσο μου επιτρέπετε, το να είναι 1ο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ! Τους θεωρώ, όπως και πολλοί άλλοι επικίνδυνους με τα όσα λένε και αυτοανατρέπονται! Δεν είναι σοβαροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλοι μου σας θυμιζω οτι με αυτα που γραφετε κανετε το αντιθετο απο αυτο που θα θελατε να γινει. Οσο πιο λιγα κομματα βγουν στη βουλα, τοσο πιο ευκολα το πρωτο κομμα (δηλ λογικα ο ΣΥΡΙΖΑ) θα κανει κυβερνηση. Η δικη μου λογικη ειναι να ψηφισω κομματα που θα μπορεσουν να μεινουν η να εισελθουν στη Βουλη ωστε το πρωτο κομμα να μην μπορει να κανει αυτοδυναμα κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.