Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλη νίκη για τη Θύελλα Φιλώτα

Στους 13 βαθμούς έφτασε η Θύελλα Φιλώτα μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών, που την έφερε 4 βαθμούς μακριά από την «επικίνδυνη» ζώνη, με τους ηττημένους να μένουν στους 8 και να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τη θέση τους.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 23’ ο Μισαηλίδης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπαμπάρη, ενώ στο 43’ ο Μαρκόπουλος επίσης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0 που δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Κιοσκερίδης, Σιμηχανίδης, Σιδηρόπουλος Γ., Μπαμπάρης, Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (75’ Γετίμης), Ανδρεάδης (53’ Βελλίδης), Σιδηρόπουλος Χ. (53’ Στασινόπουλος), Ζηνόβιος, Μαρκόπουλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β. Ασλανίδης): Κατρατσέας, Μπαμπαλής (59’ Μπίνας), Αγτζίδης, Βασιλειάδης, Σιδηρόπουλος, Σάρρος (78’ Γκουτζαμάνης), Καρακάσογλου, Κάρτζιος (46’ Καραδήμος), Καπουσούζης, Μπάρμπας, Κιόρτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.