Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας για ασφαλιστικό, φορολογικό και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σας καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση, που διοργανώνεται τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Φλώρινας, με θέμα:
«Ασφαλιστικό, φορολογικό και Μικρομεσαίες επιχειρήσεις»
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι:
Ρομπόλης Σάββας Δ/ντης ΙΝΕ ΓΣΕΕ και
Μυτιληνάκης Μιχάλης μέλος της Γραμματείας μΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ,συντονιστής της ΡΙΣΚΕΒΕ.

Π.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

4 σχόλια:

  1. Οι ομιλητές θα μας πουν και για το μεγαλοεργολάβο πατέρα Τσίπρα, που πλούτισε επί χούντας, της οποίας ήταν το αγαπημένο παιδί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΜΩΣ, Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΛΑΜΑΝΑΣ !

      Διαγραφή
  2. Τελικα χουντικος ειναι ο τσιπρας?δεν ειναι κουμουνιστης?ουτε αναρχικος?το αντιχριστος ισχυει ακομα?Αν μπορεις φιλε 12:34 που φαινεσε πολυ ψαγμενος ενημερωσε και εμας τους υπολοιπους.Μην το ψηφισει κανενας καταλαθος δηλαδη,τοσους καλους πολιτικους εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλοι μου ΣΥΡΙΖΑιοι, θα προσπαθήσω να γίνω χρήσιμος, αν και ίσως όχι ευχάριστος.
    ΑΝ θέλετε να πείσετε, πρέπει να καταγγείλετε ό,τι έχει ψηφιστεί στην Βουλή από το 2010 και εδώ, μετά το πραξικόπημα Παπακωνσταντίνου και την αυθαίρετη υπογραφή της Δανειακής Σύμβασης. Επίσης να δεσμευτείτε για την αποκατάσταση και την αποζημίωση όλων όσων έχασαν την περιουσία τους, την υγεία τους και την αξιοπρέπειά τους από το 2010 κι εδώ.
    Αν δεν το κάνετε αυτό ρητά και αμετάκλητα, τότε (λυπάμαι που το λέω) είστε μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης. Εσείς επιλέγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.