Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σπουδαίο διπλό της Θύελλας Φιλώτα

Σκοράροντας στην αρχή και στο τέλος του ματς οι παίκτες του Νίκου Παπανώτα κατάφεραν να πάρουν το «διπλό» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής
Έχοντας εμφανώς ανώτερη εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα η Θύελλα Φιλώτα κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Αρναίας με 2-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσε στα πρώτα και τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 18’ ο Σιδηρόπουλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 82’ ο Ζηνόβιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Απόλλωνα ουσιαστικά να μην έχει «απειλήσει» σε κανένα σημείο του αγώνα.
Απόλλων Αρναίας (Γιάννης Τσιφόπουλος): Καραβελίδης, Λεμονής (67’ Μπουρμπουριδης), Μενιτσάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος (60’ Ζαχαράκης), Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Δημογκίκας, Κουκουλέκης, Γεωργίου, Πιπινίκας (46’ Γεωργούλας)
Θύελλα Φιλώτα (Νίκος Παπανώτας): Κοντογουλίδης Α., Σιδηρόπουλος Χ. (81’Βελλίδης), Σιμηχανίδης, Γετίμης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης (85’ Πασχαλίδης), Θεοδουλίδης (80’ Κοντογουλίδης Δ.), Χαϊτίδης, Ζηνόβιος, Μπέλα, Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.