Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Χωρίς δρομολόγια του ΚΤΕΛ τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Η εταιρία «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Φλώρινας Α.Ε.» ενημερώνει για την εξέλιξη των δρομολογίων την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Δεν θα πραγματοποιηθούν καθόλου δρομολόγια στις 25/12/2014 και στις 01/01/2015.

Στις 26/12/2014 και στις 02/01/2015 θα πραγματοποιηθούν όπως τις αργίες.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. α χειρότερα ΚΤΕΛ στην Ελλάδα. Δεν μπορείτε κύριοι να μην πραγματοποιείται δρομολόγια όποτε θέλετε. Έστω και ένας να θέλει να ταξιδέψει είναι δικαίωμα του να του παρέχετε υπηρεσίες. Κάποιος που ταξιδεύει με ΚΤΕΛ άλλων νομών καταλαβαίνει πόσο "μικροί" είστε... Δεν έχετε κάνει ούτε μια προσπάθεια να προσελκύσετε πελάτες, είστε αγενής και μικρόψυχοι (Μην σας λερώσουν τα λεωφορεία και χρειαστεί να καθαρίσετε). Οι επιχειρήσεις στην Κρίση απαντούν με "Δουλειά" και μόνο. Πάσχετε από κουλτούρα και διοίκηση. Ξυπνήστε και δείτε τι γίνεται τριγύρω, υπάρχουν ΚΤΕΛ με τηλεοράσεις στα λεωφορεία, με ιντερνέτ, με προσωπικές τηλεοράσεις, με διαγωνισμούς, δώρα, εκπτώσεις, κληρώσεις κτλ. Εσείς μόνο γκρίνια και μιζέρια. Σας έχει φτύσει ο κόσμος και εσείς νομίζεται ότι βρέχει. Καθιστέ λοιπόν στον καναπέ και καλή δουλεία. Εμείς θα έρθουμε με της Κοζάνης, το τραίνο, τα αεροπλάνα και σύντομα ελπίζω με τον ΙΔΙΩΤΗ που θα σας κλείσει! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.