Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ευχαριστεί και ενημερώνει

Τo Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Φλώρινας και η Ομάδα Συνεργασίας επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους, όσοι παραβρέθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazzar που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.
Παράλληλα ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι το Τοπικό Τμήμα και η Ομάδα Συνεργασίας συμμετείχε και φέτος στη «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» του Δήμου Φλώρινας, συνεισφέροντας στην προσπάθεια των αρχών του τόπου για ανακούφιση και συμπαράσταση σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Τέλος, συμμετέχοντας στις Χριστουγεννιάτικες Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι, τo Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Φλώρινας και η Ομάδα Συνεργασία δίνουν τη δυνατότητα σε μικρά και «μεγάλα» παιδιά να φωτογραφηθούν με τον ξύλινο Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα τους περιμένει στο Ξύλινο Χωριό στη Πλατεία Γ. Μόδη όλες τις ημέρες των εορταστικών εκδηλώσεων.

Το Τοπικό Τμήμα
Η Ομάδα Συνεργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.