Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Ελευθερία Μπαλκουρανίδου - Βασιλειάδου, για τη δωρεά πέντε (5) βιβλίων δικών της ποιητικών έργων και λογοτεχνικών κειμένων, προς ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας.
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους της κας Ελευθερίας Μπαλκουρανίδου - Βασιλειάδου, την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, η κα Ελευθερία Μπαλκουρανίδου-Βασιλειάδου, ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη χειρονομία της.
Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Ελευθερία Παναγιωτίδου, για τη δωρεά πέντε (5) τόμων της Ελληνικής Επανάστασης του Διονυσίου Κόκκινου, προς ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας.
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους της κας Ελευθερίας Παναγιωτίδου, την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, η κα Ελευθερία Παναγιωτίδου, ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη χειρονομία της.
Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.