Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κέρδισε το βαθμό μέσα στη Δράμα η Θύελλα Φιλώτα

Ισοπαλία παραχώρησε στη Θύελλα Φιλώτα η Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Οι «μαυραετοί» άνοιξαν το σκορ στο 42’ με τον Στόικο να νικάει τον Κοντογουλίδη με κοντινό πλασέ. Η Θύελλα βρέθηκε μια «ανάσα» από την ισοφάριση στο 68’ όταν ο Θεοδουλίδης έκανε το πλασέ με τον Σαχσανίδη να απομακρύνει προσωρινά και τον Μαρκόπουλο στην εξέλιξη της φάσης να «σημαδεύει» το δοκάρι των γηπεδούχων. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν 5 λεπτά αργότερα όταν ο Μαρκόπουλος, όντας πιο προσεκτικός, με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αν. Παντζιαράς): Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Παπαβασιλείου (90+3’ Τουνγκελίδης), Χαριτωνίδης (72’ Κανετίδης), Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς, Στόικος, Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Μουδούρογλου (89’ Περσίδης)
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Σιδηρόπουλος, Κιοσκερίδης, Κόλα, Μπαμπάρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (76’ Χαϊτίδης), Στασινόπουλος, Γετίμης (46’ Μαρκόπουλος), Ζηνόβιος (56’ Σιμιχανίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.