Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

3η στην Κεντροδυτική Μακεδονία η Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Η Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας τελείωσε με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες της, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που έγινε στη Βέροια την Κυριακή 07-12-2014.
Στην πρώτη συμμετοχή της σε τέτοιους αγώνες έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό της στην Β΄ εθνική κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της πόλης μας κέρδισε την ομάδα του Ο.Α. Βέροιας με 2-1 και την ομάδα του Ερμή Βέροιας με το ίδιο σκορ και έχασε από την ομάδα της Ακαδημίας Νάουσας επίσης με 2-1. Στην τελική κατάταξη του ομίλου ισοβάθμισε με την ομάδα της Νάουσας αλλά έχασε την πρόκριση στο τελικό λόγω της ήττας στον μεταξύ τους αγώνα. Στην ομάδα αγωνίστηκαν οι αθλητές ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΕΛΕΓΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΩΚΙΩΝ. Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας για την εξαιρετική παρουσία τους στην ανωτέρω διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.