Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Στις 13 Δεκεμβρίου η επίσκεψη Γεωργιάδη στη Φλώρινα

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κος Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κος Σάκης Ιωαννίδης.
Η εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΒΕΛΤΣΗΣ» στις 7 το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Φλώρινας

54 σχόλια:

  1. Καλώς τόνε και ας άργησε. Άραγε υπάρχουν άνθρωποι που θα παν να τον υποδεχθούν;;; Η ΝΟΔΕ ποιανού κόμματος είναι της Ν.Δ Η της ΠΟΛ.ΑΝ;;; Γιατί δεν φέρνουν μαζί τους και τον ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ να ξυπνήσουν ευχάριστες ΜΝΗΜΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΟΔΕ άσχετε και κομπεξικέ "δήθεν ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" είναι η τοπική οργάνωση του κόμματος που στα 40 χρόνια παρουσίας στην πολιτική ζωή της Ελλάδος , καθιέρωσε κανόνες δημοκρατίας ,και ελευθερίας του λόγου , που δίνουν το δικαίωμα και την δυνατότητα σε άτομα σαν εσένα να μπορούν μα βγάζουν χολή και κακία γιατί τίποτε άλλο δεν μπορούν να κάνουν.

      Διαγραφή
    2. 1.27 αν είναι αυτά που λες η ΟΝΝΕΔ (καθιέρωσε κανόνες δημοκρατίας ,και ελευθερίας του λόγου ) τέτοια φασιστοειδές ( μπουμπουκο) έπρεπε να μην υπάρχουν στην Νέα δημοκρατία και όχι να τους φέρνετε για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων.

      Διαγραφή
    3. 1:27 Είσαι άσχετος κομπλεξικός γλύφτης. Για ποια ΝΟΔΕ μιλάς μνημονιακό απόβλητο;; Για την ΝΟΔΕ της εποχής ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΑΒΕΡΩΦ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -- ΕΒΕΡΤ--- Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τότε ήταν πρότυπο δημοκρατίας και διαφάνειας και την έχουν τιμήσει πολύ σημαντικά πρόσωπα, που είχαν ιδεολογία , ηθική και ανιδιοτέλεια. Το σημερινό έκτρωμα τι σχέση έχει με την NΟΔΕ;; Λερώνεται και όνομα της ΝΟΔΕ. Ελεεινό ανθρωπάκι μήπως θέλεις να μιλήσουμε για τον τρόπο εκλογής της σημερινής (ΝΟΔΕ);; Στην ΕΛΛΑΔΑ του μνημονίου, της ανεργίας , της φτώχιας , των αστέγων , των αυτοκτονιών είναι πρόκληση αυτό . Για την ιστορία γραφικέ άσχετε η ΝΟΔΕ δεν έχει 40 χρόνια ζωής . Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι εσείς οι παλιοί της ΠΟΛ.ΑΝ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ είστε παρείσακτοι . Διώξατε όλους τους παλιούς ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ με την ανασφάλεια και ασχετοσύνη που σας διακρίνει.

      Διαγραφή
    4. Ποιος πέταγε ..παγακια στο Σύνταγμα ;;;;;;;; Μήπως έχει σχέση συγγενική με τον ΄ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ;;;; Ρε εχετε γίνει σουργελα πανελληνίως. Υπάρχουν και οι σχετικές βιντεοκασσέτες .......


      Ποιος ήταν στην νεολαία της ΕΝΕΚ το 1980 1981 κύρε Θ.Θ. ;;;; Μήπως εσύ κύριε της ΝΟΔΕ ;;;; Υπάρχουν αγρυπνα αρχεία που θυμούντε .

      Το σύνθημα ΘΘ το θυμάσε;;;; Τους προδότες τι τους κάνουν ...;;;;;

      Λοιπόν καριερίστες της ΝΟΔΕ τα μπογαλάκια και /ωρα να πηγαίνετε νωρίς για ύπνο .....

      Διαγραφή
    5. Ποιος είναι ο πρόεδρος και ποια έιναι τα μέλη της ΝΟΔΕ και ποιος είναι πρόεδρος της Νομαρχιακής ;;;; Ονόματα δεν έχουν;;; Και ποια η σχέση αυτών τόσο με το συγγενικό περιβάλλον του Σαμάρά;;; Με τι κριτήρια σε επέλεξαν να παριστάνετε το προεδράτο της ΝΔ στην Φλώρινα;..Γιατί μετακόμισε το γραφείο από την πλατεία στο στενό απέναντι από τον Στάθη;;;; Τόσο ακριβό ήταν το....νοίκι;;;

      Με τον κύριο Βοσκόπουλο Ιωάννη και Αντωνιάδη Γιάννη ποια είναι η σχέση σας ;;; Από ότι ακούμε τα έχετε άτυπο διαζύγιο μαζί τους ;; Αληθευει;;; Εσείς τελικά στην ΝΟΔΕ και ΝΟμαρχιακή τι τέλος πάντων εκπροσωπείτε τον Σαμαρά την ΝΔ τον Στάθη τον Βοσκόπουλο ή το εαυτό σας;;;;

      Το ότι καταντήσατε ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ το έχετε πάρει είδηση;;;;;

      Αν όχι το διαπιστώσατε αμέσως...


      Νάνι τώρα μέχρι να έρθει ο Γεωργιάδης ( άλλο ουρανοκατέβατο αυτός ΄) και μετά πάλι νάνι μέχρι ναέρθουν οι εκλογές για να πάρετε το.....πασαπόρτι ....

      Διαγραφή
    6. Ποια είναι ή άποψη της ΝΟΔΕ ΝΔ Φλώρινας για την θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν ο τότε νεοδημοκράτης αντιπεριφερειάρχης και νυν δήμαρχος στον ........Αλέξιο ΤΣΙΠΡΑ; Τέτοια υποδοχή ούτε στον ...ηγέτη σας τον Σαμαρά δεν έκαναν οι "δικοί" σας κύριοι της ....ΝΟΔΕ Φλώρινας!

      Διαγραφή
    7. Ποια ήταν η σύνθεση του Βουλευτή Στάθη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές; ¨Ηταν ή δεν ήταν κατά 3/4 όλο το πασόκ της Φλώρινας στο ψηφοδέλτιο του. ;;;;; Απαντήστε στους νεοδημοκράτες οπαδούς σας.

      Διαγραφή
    8. Ποιος νεοδημοκράτης σας ήταν πρώτη σειρά στην ομιλία της ΔΟΥΡΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό ονείρων;

      Διαγραφή
    9. Ποιος νεαρός υποδέχθηκε τον Σαμαρά στην Φλώρινα ενώ μέχρι πρίν λίγες ημέρες ήταν ως φοιτητής εγγεγραμένος στην ΠΑΣΠ μεταπτυχιακά κόλλαγε αφίσες της ΠΑΣΠ και σήμερα παριστάνει τον σκληρό νεοδημοκράτη στην Φλώρινα;; Αυτός είναι η νέα δημοκρατία της Φλώρινας ή το ότι απέμεινε από το Πασοκ;;;;;;; Απαντήστε ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στους οπαδούς σας....στα 40 που θα κλείσετε ...

      Διαγραφή
    10. ΣΤΑ 40 ΣΑΣ εξηγήστε στους "ενθερμους νεοδημοκράτες σας" πώς εάν το όνομα με τα Σκόπια επιλυθεί πρώτοι εκεί σε κάτι Τελωνεία θα μείνουν άνεργοι και σας φτύνουν κατάμουτρα όπως σας φτύναν τότε μέχρι να διοριστούν στην Νομαρχία και στα Τελωνία....Για εξηγήστε τους ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑ...

      Διαγραφή
    11. Τελικά τοις τύποις εκπροσωπείτε την Νέα Δημοκρατία . Απλά είστε ένα τσούρμο συμφεροντολόγων στην Φλώρινα που αγωνίζεστε για τον εαυτό σας και όχι για την Φλώρινα. Γι αυτό στις επόμενες εκλογές θα εκπλαγείτε με το τι έχει να συμβεί ....Πιέστε το τσάι σας με τον Γεωργιάδη ρουφιανέψτε όλη την Φλώρινα για να επιβιώσετε ( παλιά σας τέχνη κόσκινο) και μετά καληνύχτα....

      Διαγραφή
  2. ....πάλι το γνωστο παραμύθι στην λατέρνα παίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΕΤΙΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ. ΥΠΕΡΜΑΧΕ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΦΙΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΕ ΤΟΥ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να βγουν άπειρες φωτογραφίες από τους προσκυνημένους που θα τρέξουν να δουνε τον προδότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ;; ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ . ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛ.ΑΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ,ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν νομίζεις εσυ μεγάλε νεοδημοκράτη οτι προσφέρεις καλύτερες υπηρεσίες με τέτοιες απόψεις την δύσκολη αυτή περίοδο που περνά το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η πατρίδα κάνεις λάθος .
      Αν αγαπάς πραγματικά την ΝΔ πρέπει να είσαι ο πρώτος που στηρίξεις και θα συμμετάσχεις σ΄αυτήν την εκδήλωση .

      Διαγραφή
  6. Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΘΙΑΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ. ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Adonizzz apo to bibliopolio ston garatzaferi apo garatzaferi stin polaND apo tin polaND pigene kai ston SYRIZA na olokliroseis tin KOLOTOYMPA gia na xanagiriseis sto bibliopolio na poylaei biblia. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Η ξεδιαντροπιά σ΄ όλο της το μεγαλείο. Μόνο λίγοι γλείφτες και γραφικοί θα παν στην γιορτή της ντροπής. Θα γιορτάσει η Ν.Δ- ΠΟΛ.ΑΝ χωρίς τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τους οπαδούς της. Την μεγάλη πατριωτική παράταξη κατάφεραν να την διαλύσουν και να δημιουργήσουν το σημερινό έκτρωμα. Ο τοπικός μνημονιακός βουλευτής είναι ανάξιος σχολιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν θα πανε χαμενα τα γιαουρτια τελικα.ΣΤΑΘΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ θα φατε ελαφρα αυτο το βραδυ με λιπαρα 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θρασύδειλα ανθρωπάκια που δεν τολμάτε να πείτε τη γνώμη σας επώνυμα, περιμένετε να αλλάξει κάτι στη Φλώρινα; Δεν είστε σοβαροί! Και κόσμο θα έχει και σεις θα πάτε για να γλύψετε, ότι σας πετάξουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΣΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ;; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ. ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

      Διαγραφή
    2. Η ΝΟΔΕ άσχετε και κομπεξικέ " ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" είναι η τοπική οργάνωση του κόμματος πουστα 40 χρόνια παρουσίας στην πολιτική ζωή της Ελλάδος , καθιέρωσε κανόνες δημοκρατίας ,και ελευθερίας που δίνουν το δικαίωμα και την δυνατότητα σε άτομα σαν εσένα να πετάς μαλ στους πολίτες και στο τέλος τα γιαούρτια ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ προσωπικα ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ...ζαχαροπλαστίνα μου εσύ ...αλλου για αλλού είσαι το έχεις καταλάβει ότι έχετε γίνει Πανελληνίως ΣΟΥΡΓΕΛΑ ;;;; ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ Π/.////......ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΕ...."ΚΑΜΑΡΩΣΩ"

      Διαγραφή
    3. 8:08 Εσύ σίγουρα είσαι μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεθυσμένος η βαρεμένος είσαι τι ασυναρτησίες είναι αυτές;

      Διαγραφή
    4. 8:08 ΒΛΕΠΩ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ Η ΝΕΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ --Ν.Δ. ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ. ΓΡΑΦΙΚΑ --- ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  11. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ. "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ". ΟΙ ΠΑΠ@@@ΡΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ, ΖΕΡΒΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΤΙ ΣΧΕΣΞΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΄παππου. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ" , ΤΟΥ ΡΑΛΛΗ, ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ, ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ?
    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ, ΦΟΡΟΙ 70% ΠΑΝΩ, ΕΝΦΙΑ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 26% ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ, ΟΙ....ΦΟΡΟΙ.... ΦΟΡΟΙ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
      ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ?
      ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 1940

      Διαγραφή
  12. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!!

    (Υ.Σ. Πέτρου καλού κακού φέρε μπόλικα γιαούρτια στο μαγαζί σου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και γιαούρτια Πέτρου. Για τον Μπουμπούκο και τους παρατρεχάμενους μόνο ληγμένα.
      Σ.Γ.

      Διαγραφή
  13. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ 50% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΟΥ, ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΠΑΣΧΑ, ΑΔΕΙΑΣ, ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ, ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ,
    ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 100% ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΞΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΙΧΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΤΑ 70% ΠΑΡΟΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΔΕΗΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

    ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑ@@@@Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ 10 ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  15. Εσείς οι παλλικαράδες που μιλάτε για γιαούρτια και αυγά θα τολμήσετε να έρθετε να τα πετάξετε; Αν όχι, πηγαίνετε σε κάποια γωνία να κλάψετε για τη δειλία σας γατάκια. Οι "σκληρές" δηλώσεις πίσω από το φερετζέ της ανωνυμίας σας ταιριάζουν "γάντι". Είστε άξιοι μόνο για χανουμάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ,ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ.

      Διαγραφή
    2. όχι ρε παλλικάρια γιαούρτια και αυγά ..δώστε τα σε κανένα οικονομικά ασθενέστερο συνδημότη μας να φάει. Τα γιαουρτια θα τα στείλουμε όταν γίνουν εκλογές. Και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος κάθε απογοητευμένος κάθε δυσαρεστημένος με τα % της νεοδημοκρατικης Πολ.Αν. στην Φλώρινα...Τότε όσοι βγαίναν φωτογραφίες με τον Σαμαρα και τον ¨Αδωνι και τον τοπικο απλα δεν θα ξέρουν που να κρυφτούνε από την βροχή !!!

      Διαγραφή
    3. 11:37 Γιατί ρε καραγκιόζη εσύ σχολιάζεις επώνυμα;;

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμε 8.10 ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις - όποιες - επιλογές του, εφ' όσον κρίνει ότι πηγαίνει κάπου καλύτερα. Για παράδειγμα εσύ. Έφυγες από το στάβλο και άρχισες να γράφεις στα blogs. Είναι μια αλλαγή για σένα, άσχετα με το γελοίο ύφος της γραφής σου και το υπανάπτυκτο επίπεδο των "απόψεών" σου. Συνέχισε να εκτίθεσαι. Σου εύχομαι και εις κατώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θρασύτατε Αν θέλεις να μάθεις τοσο εγώ όσο και μερικες εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι κάναμε αυτό που είπες και αν μάθεις που πήγαμε ;;; ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ /.... όπως θα τρομάξεις όταν έρθουμε σε λίγο καιρό στα πράγματα. Εσένα προσωπικά 1230 αν θέλεις να μάθεις σου ετοιμάζουμε μία "Κίντερ έκπληξη " που θα τρίβεις τα μάτια σου όπως θα τρίβεις τα όμορφα τα μάτια σου με τα ποσοστά που θα λάβουμε στις επόμενες εκλογές. Τότε ο...στάβλος που λές θα ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΊ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ.....αυτό είναι σίγουρο το μονο σίγουρο ( και να ξέρεις ότι δεν γράφω στα μπλόγκ) Μπορεί να σχολιάζω αλλα κι αυτό θα το κόψω ...όπως έκοψα τις κακές παιδικές συνήθειες στο στάβλο που εναγωνιωδώς τρέμεις μην χάσεις την εξουσία....Αυτό το σχόλιο μου κράτα το για μετά τις εκλογές ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ τότε ΄΄όταν θα πάς ταξιδάκι έξωσης " εκτός Ελλάδος.. ξέρεις εσύ....αν δεν θέλεις να πάς στον Σύριζα να σε ρωτήσω από το Πασοκ πέρασες ; Όχι ; καιρός να το ξανασκεφτείς....που ξέρεις μπορεί να ξαναγίνει Κυβέρνηση με άλλο όνομα και έτσι δεν θα χρειαστεί πάλι να ..πουλάς βιβλία και μπρελόκ στο παλιό σου μπούκσοπ! Σε βλέπω τέτοιος που είσαι ...κακομοίρη σε λίγα χρόνια να κάνεις και τηλεσόου με τον Ψινάκη στο τηλεοπτικό κανάλι του Μίνωα Κυριακού Περιμένω στην ζωή μου να το δώ από σένα γιατί η κατάληξη σου αυτή σίγουρα είναι....ΥΓ Με τον "ραββίνο των Αθηνών" έχεις καλές σχέσεις ;;;;

      Διαγραφή
  17. Οντως εχουν παρθει σκληρα μετρα αλλα μην ξεχνατε οτι μονο ετσι θα μπορουσε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να δημιουργησει πλεονασμα και να φερει την χωρα σε ρυθμους αναπτυξης μετα απο αυτα που ειχε κανει στην χωρα το πασοκ και συνεχιζει να κανει το συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έσυ 948 είπαμε. ¨ότι κάτι περίεργο πίνεις τα βράδια σίγουρα το πίνεις. Τουλάχιστον μην το διαφημίζεις ότι είσαι είστε στην ΝΔ ΛΗΓΜΕΝΟΙ με ημερομηνία λήξεως. Κράτα την ημερομηνία ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Τότε ακριβώς λήγουν αυτά που πίνεις .

      Διαγραφή
    2. Ρυθμούς ανάπτυξης που μας οδηγούν σε νέο μνημόνιο. Το ΠΑΣΟΚ ΄δικός σας συνέταιρος είναι. Τον Βενιζέλο τον κάνατε άτυπο πρωθυπουργό.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
      Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΛΑ?
      ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΡΥΜΑΞΕ
      ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ.
      ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ?

      Διαγραφή
  18. Το 1993 αν ο Σαμαράς δεν είχε ανατρέψει την κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πιθανόν να είχε λυθεί το πρόβλημα με τους γυφτοσκοπιανούς και η οικονομία να μην είχε τα σημερινά χάλια. Με την πράξη του αυτή δυστυχώς ανάστησε το ΠΑΣΟΚ και τις συνέπειες τις πληρώνουμε ακόμα. Ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της ΠΟΛ.ΑΝ της μαύρης εκείνης εποχής είναι ο σημερινός πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Τα μέλη της τότε ΠΟΛ.ΑΝ στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν στελεχώσει τον κομματικό μηχανισμό. Τα παραδοσιακά μέλη της Ν.Δ αισθάνονται ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι και πολλοί έχουν αποχωρήσει. Κερασάκι στην τούρτα ήρθε το απεχθές μνημόνιο και εκπλήρωση του ονείρου του Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός. Μόνο που αυτό έκανε τους Έλληνες να μην μπορούν να ονειρευτούν και τους νέους μετανάστες. Αυτοί που σκότωσαν τα όνειρα των νέων και έκαναν τους Έλληνες να πονέσουν, έχουν το θράσος να μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τους. Έπαψαν αυτοί να εκπροσωπούν την μεγάλη πατριωτική παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε απιθανε τυπε με το ΝΔμετρο στο χερι.Πηγαινε στην "μεγαλη πατριωτικη παραταξη" σου και πες τα αυτα.Δεν φταιμε να ακουμε τετοιες μπουρδες οι υπολοιποι.

      Διαγραφή
  19. EIXA KAΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΙΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ...ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ....ΣΤΙΣ 12 ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ...ΣΤΙΣ 13 ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ...ΠΕΤΑΝ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ 12ΘΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ...ΕΨΙΛΟΝ ! ΑΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ;; ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εδώ ο Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός ,ο Σιμπιλιδης γιατί να μην γίνει υπουργός;; Τα παράσιτα της ΠΟΛ.ΑΝ εκδικούνται τους νεοδημοκράτες. ΔΡΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Στην προσπάθεια τους να καπελώσουν εντελώς το κόμμα βλέπουν παντού συνωμότες. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ φυσικά προέρχεται από την ΠΟΛ.ΑΝ.

      Διαγραφή
  22. "... η μεγάλη πατριωτική παράταξη με τους εθνάρχες Καραμανλή, Ράλλη, Αβέρωφ, Μητσοτάκη..."
    Για γέλια και για κλάματα μαζί. Τέτοιου είδους σχόλια, ελπίζω να τα γράφουν για λογαριασμό σας τα ανήλικα εγγόνια σας...
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

      Διαγραφή
    2. Με συγχωρείς εάν προσβλήθηκες, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Όσο για τη γνώμη μου, την είπα: Είναι κωμικοτραγικό να θεωρείται πατριώτης και εθνάρχης π.χ. ο Μητσοτάκης. Δεν πιστεύω να θες την άποψή μου για τον θλιβερό Άδωνι και την κυβέρνηση των δωσίλογων στην οποία συμμετέχει. Να είσαι καλά.
      Διογένης

      Διαγραφή
  23. Διογένη είπα ότι ΗΤΑΝ. Διάβασε λίγη γραμματική δεν βλάπτει. Μπορεί να σε ρωτήσει τίποτα και ο Αδωνις από τα βιβλία του να ξέρεις να απαντήσεις μη γινουμε ρεζιλι στον υπουργο ότι ειμαστε αστοιχειωτοι οι Φλωρινιώτες. Τωρα είναι το απολοιφάδι του πιό αποτυχημένου υπουργού που υπήρξε από 2009 και μετά δηλ. του Βενιζέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, με το "ήταν" διαφωνώ. "Προσποιούνταν" έχω την πεποίθηση πως είναι η κατάλληλη λέξη. Έγραψε κάποιος τί έκανε η Σαμαρική ΝΔ. Γιατί, οι προηγούμενες τί έκαναν; Και απαντώ: Εκτός των άλλων εξόχως ...πατριωτικών ενεργειών, στις οποίες προέβησαν οι συγκεκριμένοι προαναφερόμενοι αρχηγοί της (ως πρόεδροι του κόμματος ή μη), η "μεγάλη πατριωτική παράταξη" είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση συνέβαλε τα μέγιστα για να αποκτήσουμε το χάλι της κατάντιας μας. Δεν είναι έτσι ο πατριωτισμός. Να είσαι καλά κι εσύ.
      Διογένης

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.