Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Έναρξη πρωταθλήματος με ανανέωση πρόσωπων και υψηλούς στόχους για την ομάδα χειροσφαίρισης του ΜΠΣ Φιλώτα

Ξεκινά το πρωτάθλημα της Α2 Hball Γυναικών σήμερα Σάββατο 22/11/2014 και η ομάδα του ΜΠΣ Φιλώτα που συμμετέχει στο 3ο όμιλο δίνει τον πρώτο της αγώνα στο ΔΑΚ Αμυνταίου με την ομάδα του Φέρωνα Βέροιας ώρα 16:00.
Ανανεωμένο το οργανωτικό σχήμα μετά την αποχώρηση του κ. Βακάλη Σωκράτη από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή τον οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί για την συνεργασία. Τεχνική Δντρια η κα Λίοτσκα Θεανώ, ενώ προπονήτρια των ομάδων Γυναικών–Κορασίδων ανέλαβε η Τσουτσουλάκη Τάνια η οποία είναι και ενεργή αθλήτρια του Συλλόγου. Τα αναπτυξιακά τμήματα συνεχίζουν με επικεφαλής τους Κούπα Δημήτρη και Δεληγιαννίδη Βασίλη.
Το δυναμικό των Αθλητριών - Αθλητών στη φετινή περίοδο καταγράφεται ως εξής:
Στην ομάδα προστέθηκαν οι αθλήτριες:
Τσιρνάρη Ελένη από Μακεδονικό Θες/νίκης.
Σκόρδα Τάνια από Αμύντα.
Τσένκο Μαρία από Αμύντα.
Βλάχου Μαρία από Αρίωνα Πτολ/δας.
Καραμπίκα Χριστίνα από Αρίωνα.
Κεβρεκίδου Δήμητρα από Μ. Αλέξανδρο Φλώρινας.
Αλεξίου Ευαγγελία από Μ. Αλέξανδρο Φλώρινας.
Βλαχοπούλου Ευθυμία από Α.Ο. Ιωαννίνων.
που μαζί με το ενεργό δυναμικό της ομάδας: Αβραμίδου Γεωργία ,Κατωτοικίδου Νατάσσα, Μητκάνη Καλυψώ, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Παραστατίδου Μελίνα, Τσουτσουλάκη Τάνια, Φυλάκη Φιλίππα, Ζαρογιάννη Ζωή, Κιοσέ Δήμητρα, Κιοσέ Μαρία, Στρατάκη Ελευθερία, Τετεδάκη Χρυσούλα, Τραγαράκη Ελένη συνθέτουν ένα υψηλού επιπέδου αθλητικό σύνολο.

Παραχωρήθηκαν με υποσχετική ενός χρόνου:
Στρατάκη Αθανασία στον Αμύντα.
Γκάτσιου Άννα στον Αμύντα.
Σουμτκάκη Ιωάννα στο Πανόραμα Θεσ/νίκης.
Κούπα Ιωάννα στον Άρη Θεσ/νίκης.
Χ”ιωάννου Χρυσούλα στον Αρίωνα.

Η ομάδα παίδων συνενώθηκε με την αντίστοιχη του Αμύντα, μέσω αναστολής λειτουργίας του τμήματος, στην προσπάθεια να γίνει ένα αξιόμαχο σύνολο προς όφελος των Αθλητών.
Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα γυναικών συμμετέχει και στη διοργάνωση του κυπέλου Ελλάδος. Υψηλοί στόχοι έχουν μπει και για τα ηλιακά τμήματα του Συλλόγου στα αντίστοιχα πρωταθλήματα με συμμετοχή σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο, ενώ η ομάδα Πανκορασίδων θα συμμετάσχει στη διοργάνωση Παγκόσμιου επιπέδου Partille cup που γίνεται κάθε χρόνο στο Γκρέτεμποργκ της Σουηδίας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.