Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Οι πυροσβέστες τίμησαν στον Άγιο Γερμανό τη μνήμη του Ευ. Νικολάου και όλων των νεκρών τους

Επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, παρουσία του Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη Υποστράτηγου Π.Σ. Δημητρίου Πιερράκου, στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών, στη μνήμη τόσο του Πυρονόμου Ευαγγέλου Νικόλαου που έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος την 19-11-2011, προς τιμή του οποίου στήθηκε το μνημείο, καθώς και όλων των πυροσβεστών που θυσίασαν τη ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος κατά την εκτέλεση της αποστολής τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Σεραφείμ Αθανασίου, η Διοίκηση της Π.Υ. Φλώρινας, η Διοίκηση της Π.Υ. Καστοριάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας, ο Διοικητής 1ου Συντάγματος Πεζικού, ο Διοικητής 3ης ΜΣΕΠ, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, ο Δήμαρχος Πρέπων, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, τους εκπροσώπους στρατιωτικών και πολιτικών αρχών, εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων υπαλλήλων του Π.Σ. και από τους συγγενείς του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.