Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Συμμετοχές σε Βόννη και Αθήνα

2 συμμετοχές – 2 μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Νέων Ανδρών Γυναικών το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Παρά την «φτωχή» συμμετοχή του Ο.ΞΙ.Φ., λόγω της σχεδόν μόνιμης διοργάνωσης αγώνων στην Αθήνα (!), οι Γεωργία Αθανασίου και Νικόλας Τσώκας εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογο και την Φλώρινα.
Αναλυτικότερα, η Γεωργία, σ’ ένα διάλλειμα των σπουδών της στην Πάτρα, έφθασε στον τελικό κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο (41 συμμετοχές). Στους Νέους, ο Νικόλας έχασε για ένα μόλις χτύπημα (14-15) την είσοδό του στον τελικό, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο (72 συμμετοχές).
Τόσο η Γεωργία όσο και ο Νικόλας απολαμβάνουν την 1η θέση στην Βαθμολογία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.
Το ίδιο Σάββατο ο Στέργιος Τσώκας συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων στην Βόννη με την συμμετοχή 240 ξιφομάχων!. Με συνολικά 5 νίκες – 7 ήττες ο Στέργιος μπήκε στους 128, αλλά στο νοκ – άουτ για τους 64, που ήταν και ο στόχος του, έχασε από τον Τσέχο Ντοτιάτσιλ 12-15.
Επόμενος Ευρωπαϊκός Σταθμός για τον Στέργιο η Κοπεγχάγη (13 Δεκεμβρίου).

Το ερχόμενο Σάββατο η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται, και πάλι, στην Αθήνα με την συμμετοχή 11 ξιφομάχων μας στο Κύπελλο Νέων στο Ξίφος Ασκήσεως, ενώ ο Νικόλας Τσώκας θα λάβει μέρος στις προκρίσεις του Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού – Αζερμπαϊτζάν.
Καλή Επιτυχία!

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.