Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Συγκέντρωση ειδών ένδυσης από τη ΝΟΔΕ Φλώρινας

Η ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας συνεχίζει και φέτος τις Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτό, η πρωτοβουλία “Στηρίζω” του πολιτικού μας φορέα έχει ως στόχο τη συγκέντρωση και τη διάθεση ειδών ένδυσης, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.
Σας περιμένουμε όλους στα γραφεία μας Αρχιμανδρίτου Παπαθανασίου 5, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:00-20:00 το απόγευμα από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου.

7 σχόλια:

  1. Δεν ντρέπονται λίγο εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό και τώρα το παίζουν φιλάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μεγαλύτερη φιλανθρωπία που μπορείτε να κάνετε είναι να σηκωθείτε να φύγετε μια ώρα νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΝΟΔΕ ;; ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ- ΠΟΛ.ΑΝ, ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΕ ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΒΟΔΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ.
    ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΨΗΦΙΖΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ;;;; ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΞΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η Ν.Δ ΠΟΛ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συσσίτια - συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων - άστεγοι- άνεργοι-- αυτοκτονίες . Η Ελλάδα του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Η Ελλάδα του μνημονίου. Ούτε κατοχή να είχαμε η μήπως έχουμε και δεν το πήρα χαμπάρι;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε έχουμε την χειρότερη μορφή κατοχής. Οικονομική κατοχή. Όταν μιλούσε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ δεν τον άκουγε κανείς.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.