Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Προκήρυξη πρόσληψης υπαλλήλου ορισμένου χρόνου Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας

Η Επιτροπή Πρόσληψης, συσταθείσα με την υπ’ αριθμ. 7/10-10-2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας
Προκηρύσει
Την πρόσληψη υπαλλήλου για την μία (1) κενή θέση του Γραμματέως του Γραφείου του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας για ορισμένο χρόνο δύο (2) μηνών.


Οι ενδιαφερόμενοι για την ανωτέρω θέση πρέπει να είναι:
1. Μέλη του Συλλόγου μας
2. Γονείς ή τέκνα πολυτέκνων
3. Πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ & Λυκείου
4. Άριστες γνώσεις Η/Υ με πιστοποίηση
5. Οικονομική κατάσταση των ιδίων ή των γονέων των

Δικαιολογητικά, που θα συνοδεύουν την αίτησή τους:
1. Βιογραφικό σημείωμα
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τύπου ΟΓΑ
3. Δελτίο ανεργίας
4. Πιστοποίηση χρήσης Η/Υ
5. Εκκαθαριστικό της Δ.Ο.Υ των ιδίων ή των γονέων των εφόσον είναι τέκνα πολυτέκνων και δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση.
6. Πιστοποιητικό Α΄. Υγειονομικής Επιτροπής εφόσον προστατεύουν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Αιτήσεις: Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα παραλαμβάνουν την αίτηση από το Γραφείο του Συλλόγου μας και θα την υποβάλλουν από την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 έως και την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Γραφείο του Συλλόγου καθημερινά στις εργάσιμες ημέρες και από τις 9:00 έως τις 13:00.
Η Επιτροπή πρόσληψης θα εξετάσει τις αιτήσεις των υποψηφίων και θα συντάξει προσωρινό πίνακα των επιτυχόντων και θα αναρτήσει αυτόν στο πίνακα ανακοινώσεων του Συλλόγου Πολυτέκνων και θα δημοσιευθεί σε δύο τοπικές ημερήσιες εφημερίδες την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014. Η σειρά προτεραιότητας των επιτυχόντων θα είναι ανάλογος με τα προσόντα που διαθέτει και ιδιαίτερα της οικονομικής τους κατάστασης. Ενστάσεις γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 έως και Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014.
Ο οριστικός πίνακας πρόσληψης του υπαλλήλου, μετά την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα αναρτηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο πίνακας θα ισχύει μέχρι τις 31/12/2017 και θα προσλαμβάνονται ανά δίμηνο σύμφωνα με τη σειρά κατάταξής τους .
Αποκλείονται από την ως άνω προκήρυξη τα μέλη του νυν Δ.Σ και τα τέκνα αυτών.

Φλώρινα 31 Οκτωβρίου 2014
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.