Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα του Ε.Κ.Φ. για την αυριανή απεργία

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 και καλεί τους πολίτες της Φλώρινας να δώσουν δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00π.μ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Αντιστεκόμαστε, αντιδρούμε και απεργούμε στις 27 Νοέμβρη κατά των κυβερνητικών μέτρων και πολιτικών, που συντηρούν τον εργασιακό μεσαίωνα με την ανεργία να παραμένει σε εφιαλτικά επίπεδα, με τον κόσμο της μισθωτής εργασίας να συνεχίζει να σηκώνει στις πλάτες του για πολλοστή φορά τα βάρη της κρίσης και των ελλειμμάτων για τα οποία δεν ευθύνεται.
Η κυβέρνηση δυστυχώς συνεχίζει την ίδια αδιέξοδη τακτική με την ίδια αδιέξοδη πολιτική. Συνεχίζει να υπονομεύει την κοινωνική συνοχή, να επιβάλλει μέτρα που οδηγούν στην εισοδηματική καθίζηση του συνόλου των νοικοκυριών της χώρας, καθιστώντας ουσιαστικά αδύνατη την έξοδο από την κρίση.
Εμείς όσο συνεχίζονται αυτές οι καταστροφικές πολιτικές θα συνεχίζουμε τον αγώνα για να μπει οριστικό τέλος στις δραματικές επιπτώσεις που έχουν για την κοινωνία και την οικονομία.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, AΝΤΙΔΡΟΥΜΕ, AΠΕΡΓΟΥΜΕ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 π.μ.
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.