Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Να πως η Φλώρινα τιμά τα παιδιά που την τιμούν… Τα τρώει ως άλλος Κρόνος…

Η Φλώρινα ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλες πόλεις της Ελληνικής επαρχίας από πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων της, όπως στον τομέα των επιστημών, του πολιτισμού και του αθλητισμού.
Καθημερινά όμως διαπιστώνουμε ότι απέναντι από κάθε προσπάθεια στους τομείς αυτούς υποκρύπτονται διάφορες μικροσκοπιμότητες (ίσως και μεγάλες σκοπιμότητες) συγκεκριμένων μικρο-παραταξιακών συμφερόντων ή καιροσκοπισμών. Οι προσπάθειες άξιων Φλωρινιωτών ή επιλεκτικά προβάλλονται ή δεν τιμούνται όπως τους αρμόζει. Φλωρινιώτες επιστήμονες, καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων, του πολιτισμού, του αθλητισμού που διέπρεψαν τόσο στην Φλώρινα όσο κυρίως πέραν των... γεωγραφικών ορίων της μικρής κοινωνίας μας, στην υπόλοιπη Ελλάδα ή στο εξωτερικό, δυστυχώς δεν τιμούνται όπως θα έπρεπε.
Πολλές προσπάθειες ή έργα όλων αυτών, δεν βρίσκουν την δέουσα αναγνώριση από την ίδια την μητρώα πόλη που γεννηθήκαν, την Φλώρινα, εν αντιθέσει με τις διακρίσεις και βραβεύσεις που λαμβάνουν κατά καιρούς πέραν αυτής.
Το ίδιο και η υποτιθέμενη ηθική – υλική βοήθεια από την Πολιτεία ακόμη και η συντήρηση των έργων του λαμπρού κομματιού της μικρής κοινωνίας μας που γέννησε επιστήμονες, καλλιτέχνες, αθλητές κ.α. . Υπάρχουν βεβαίως και οι λεγόμενες ασταμάτητες «αναγνωρίσεις μετά …θάνατον» διαφόρων διακεκριμένων Φλωρινιωτών όπου ο κάθε «μικρός η μεγάλος δεκαρολόγος του τίποτα» αναλίσκεται σε ατέρμονες φιλοφρονήσεις για το τεράστιο έργο που άφησαν οι διακεκριμένοι Φλωρινιώτες με σκοπό την προσέλκυση του θαυμασμού από τις λαϊκές μάζες που ασχολούνται με τα θέματα αυτά σοβαρά στην ζωή τους. Εν ζωή βέβαια είτε τους αγνοούσαν, είτε δεν τους τίμησαν ποτέ, είτε τους περιφρονούσαν με μόνο κριτήριο μικροκομματικά συμφέροντα η ανύπαρκτες «στενές» πεποιθήσεις.
Ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του στην Φλώρινα ή αν θέλετε συγκεκριμένες μικροπολιτικές – καιροσκοπικές σκοπιμότητες συγκεκριμένων προσώπων έχουν στα… αζήτητα των επιλεκτικών προτιμήσεων τους ομίλους, συλλόγους, ακόμη και μεμονωμένους Φλωρινιώτες που διακρίθηκαν με τα έργα στην ζωή τους.
Μία εξόφθαλμη περίπτωση που την συναντάμε καθημερινά στο νέο πάρκο, είναι το έργο του Φλωρινιώτη κ. Δημήτριου Καλαμάρα «Θνήσκων Μαχητής» ένα μοναδικό έργο Τέχνης το οποίο στέκει σε άθλια κατάσταση μέσα στην πρασινάδα. Αντίθετα το… αντίγραφο του στην στάση Εθνικής Αμύνης στο Μετρό Αθηνών λάμπει όταν το βλέπεις! Για τόση «αναγνώριση» μιλάμε!!.
Διακεκριμένοι επίσης Φλωρινιώτες επιστήμονες, ιατροί που έσωσαν αμέτρητες ζωές και βραβεύθηκαν μάλιστα στο εξωτερικό, το ίδιο «νόμισμα αναγνώρισης» έλαβαν από την γενέτειρα πόλη τους.
Φλωρινιώτες αθλητές που διακρίθηκαν στο καράτε, στο τζούντο, στο σκι ή στην Ξιφασκία ακόμη και σε Ολυμπιακό επίπεδο, ΠΟΤΕ δεν τιμήθηκαν όπως έπρεπε στην Φλώρινα εν αντιθέσει με κάποιους «πολιτικούς καριερίστες αθλητές, καλλιτέχνες, τραγουδοποιούς», ήσσονος σημασίας πολιτιστικοαθλητικά δρώμενα ή διαφόρους περιοδεύοντες εισαγόμενους αμφιβόλου πολιτισμικού υπόβαθρου οργανοπαίχτες ή χορευτές στα θερινά… πανηγύρια.
Και μια και αναφερθήκαμε στη Φλωρινιώτικη ξιφασκία ένα άθλημα με παράδοση στον τόπο μας από το 1975 μέσα στο οποίο μεγάλωσαν πολλές γενεές ξιφομάχων στην Φλώρινα, να αναφέρουμε το τραγικότερο όλων όσων αναφέρω παραπάνω. Στον τομέα της ξιφασκίας ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις στο εσωτερικό η εξωτερικό της Ελλάδας συνέβη ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην πόλη μας.
Ο χώρος προπονήσεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Φλώρινας για δεκάδες ξιφομάχους της Ξιφασκίας της ΓΕΦ με Πανεθνικές και Διεθνείς διακρίσεις κύπελλα και μετάλλια, σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε δεν υπάρχει πλέον. Φλωρινιώτες ξιφομάχοι, δύο μέρες πριν τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σόφια Βουλγαρίας, με καταρρακωμένη ψυχολογία, αντίκρισαν το λουκέτο στην είσοδο της αίθουσας όπου πραγματοποιούσαν τις προπονήσεις τους στη σπάθη, το ένα από τα τρία όπλα της ξιφασκίας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, γιατί ο χώρος προπονήσεων είχε παραχωρηθεί σε έναν σύλλογο στίβου της πόλης τον οποίον εμείς οι Φλωρινιώτες δεν γνωρίζουμε, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με τη δικαιολογία της ανακατανομής των αιθουσών.
Θεωρούμε τεράστιο ατόπημα (για να μην υπεισέλθουμε σε πολύ βαρύτερους χαρακτηρισμούς) οι σημερινοί υπεύθυνοι διαχειριστές του ΔΑΚ Φλώρινας να «πετούν στον δρόμο» ένα τόσο ιστορικό άθλημα και έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο από τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, για να ικανοποιήσουν όπως μάθαμε κάποια ύποπτα οφίτσια και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του αρμόδιου για τον Αθλητισμό Αντιδημάρχου του Δήμου Φλώρινας, στα πλαίσια προώθησης αθλητισμού των παιδιών μας, να επανεξετάσει και να αποκαταστήσει αυτή την στιγμή κιόλας τους Φλωρινιώτες ξιφομάχους, βοηθώντας τους και όχι καταστρέφοντάς τους.
Αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας, πρωταθλητές σε Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις με χρυσά μετάλλια – πρωταθλήματα, με διεθνείς διακρίσεις, με επιτυχημένες διοργανώσεις αγώνων ξιφασκίας στην πόλη μας ή στις Πρέσπες που τιμούν την Φλώρινα, είναι πέρα για πέρα άδικο να μην έχουν ένα χώρο έστω να… προπονηθούν. Σας υπενθυμίζουμε κύριε αντιδήμαρχε (γιατί μάλλον το έχετε ξεχάσει) ότι οι δημοτικές εγκαταστάσεις που διαχειρίζεστε είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ και όχι για κάποιους λίγους επιλεκτικά «εκλεκτούς» αθλητές συνδημότες μας.
Καιρός να αναγνωρίσετε το σφάλμα σας και να παραχωρήσετε στους ξιφομάχους της Φλώρινας άμεσα, το χώρο των προπονήσεων τους μα προπάντων να τιμάτε αυτούς που τιμούν την Φλώρινα. Αρκετά πολιτικαντήσατε - κομματικοποιήσατε πάνω στον πολιτισμό και αθλητισμό της Φλώρινας ζημιώνοντας ανεπανόρθωτα το τόπο μας.
Αυτά με εμάς ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ…

[Σημ.: Ο «Κρόνος» της Φλώρινας τρώει τα παιδιά του. Ξεχνά όμως ο άπληστος και λαίμαργος «Κρόνος», τον κεραυνοβόλο Δία που είναι ανάμεσα στους καλοπροαίρετους μεν αλλά και αποφασιστικούς συμπολίτες μας.]

Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, Τ.Ο. Φλώρινας

20 σχόλια:

  1. Η ΓΕΦ έχει 5 αθλητές και ο στίβος 60 παιδάκια λόγο καιρικών συνθηκών το χειμώνα δεν κινάνε προπόνηση ας πάει η ΓΕΦ στον ΟΞΙΦ να προπονείται δεν μπορεί 2 σωματεία να κατέχουν το μισό ΔΑΚ .
    Δεν βλέπω να κάνετε παράπονα για τον πήγασο που δεν είναι αναγνωρισμένο σωματείο από καμία ομοσπονδία και όμως έχει δωρεάν ρεύμα θέρμανση και αίθουσα δείτε και τους υπολοίπους συλλόγους αν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στο ΔΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμφωνήσομε σε κάτι; Αν η ΓΕΦ Ξιφασκία που έφερε τη ξιφασκία στη Φλώρινα και βουνά από διακρίσεις έχει 5 αθλητές, τότε έχεις απόλυτο δίκιο και για τη ΓΕΦ και για τον πήγασο που όπως λες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αν όμως η ΓΕΦ Ξιφασκία έχει πλήρεις ομάδες αγορών και κοριτσιών και όχι "5 αθλητές" και τους πετάξανε στο δρόμο οι ταγοί μας, τότε να πούμε ότι η πληροφόρησή σου δεν ξεπερνά σε αξία το μισό γραμμάριο; Ας μας πούνε οι αρμόδιοι της ΓΕΦ γιατί η μπούρδα πάει σύννεφο.

      Διαγραφή
    2. Η Γ.Ε.Φ. Ξιφασκία την αγωνιστική χρονιά που πέρασε κατέλαβε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων (ομαδικό),όπως και την πρώτη θέση στο ατομικό και των παμπαίδων και των παγκορασίδων.Επίσης ήταν τρίτη στην κατηγορία νεανίδων και τέταρτη στους έφηβους πανελληνίως!Στην κατηγορία Νέων γυναικών επίσης την πρώτη θέση ατομικά και τρίτη ομαδικά.Μαζί με άλλα πλασαρίσματα στις πρώτες οκτάδες στα πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελα Ελλάδος και πολλές ακόμα πρωτιές σε διάφορα τουρνουά είναι αυτονόητο ότι έγιναν με πολύ κόπο από τα παιδιά και ασταμάτητη δουλειά. Όπως φυσικά είναι αυτονόητο οτι δεν έγινε από πέντε παιδιά.
      https://el-gr.facebook.com/pages/%CE%93%CE%95%CE%A6-%CE%9E%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AF%CE%B1/1413422438870088

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία !!!!!! ο εν λόγω αντιδήμαρχος έχει στον διπλανό σύλλογο ξιφασκίας τα συμφέροντά του .... εκεί που μέσω Λιάννη έκαναν κατάληψη της αίθουσας και δεν τους κουνάει κανείς .... η ΓΕΦ (ξιφασκία) δόξασε και δοξάζει την Φλώρινα αλλά δεν "φέρνει" χρήμα στις τσέπες των "υπευθύνων" το ίδιο και η ΓΕΦ (στίβος) ... το καράτε αν είμαι σίγουρος από ένα άρθρο της εφημερίδας "ματιές στα σπορ" είχε Παγκόσμιους πρωταθλητές τους οποίους τίμησε ο δήμος Κ. Κλεινών και ο Δήμος Βέροιας Και ο Δήμος Θεσ/νίκης αλλά ο δήμος Φλώρινας επιδεικτικά απών ...για να μην το πλατειάσομε άλλο ... νομίζω πως υποχρέωση του Δήμου είναι να φωνάξει τους υπευθύνους των συλλόγων και ανάλογα το έργο και τις διακρίσεις τους να μοιράσει τις αίθουσες και να επιχορηγεί και όλους όσους διαφημίζουν και δοξάζουν το όνομα της Πόλης μας ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ Ανώνυμος17 Νοεμβρίου 2014 - 10:17 π.μ.
      Ο διπλανός σύλλογος ξιφασκίας που έκαναν κατάληψη της αίθουσας και δεν τους κουνάει κανείς ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ εδώ και δυο εβδομάδες τον ΑΣΠΟΝΔΟ εχθρό του σύλλογο της ΓΕΦ στην αίθουσα που έχει κάνει κατάληψη.

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!!! Αγαπητέ φίλε / φίλη είναι ένας όρος που έχει ενσκήψει σχετικά πρόσφατα στην Ελληνική κοινωνία και, νομίζω συμφωνείς μαζί μου, έχει προκαλέσει θύελλες. Ευτυχώς ή Δυστυχώς στον αθλητισμό το αποτέλεσμα είναι απολύτως μετρήσιμο και αντικειμενικό. Ιδού η Ρόδος ιδού και το π......

      Διαγραφή
  3. Όταν ΟΞΙΦ διοργανώνει τεράστιες διοργανώσεις 4 ή 5 ευρωπαϊκά κύπελλα στο ξίφος ασκήσεων και 3 με 4 παγκόσμια κύπελλα γυναικών στο ξίφος μονομαχίας 2 πανελλήνια πρωταθλήματα νέων . Γεμίζουν ζωή τα ξενοδοχεία οι ταβέρνες και πολλά άλλα... αρχίζετε το ''γλύψιμο'' αλλά όχι αυτά δεν μετράνε ! Όταν έμενα που είμαι αθλητή ξιφασκίας μου καταστρέψατε το όνειρο δεν σας απασχολεί ! Αντιθέτως ως '''εκ θαύματος''' όταν έρχεται μια επιτυχία γίνεστε χαλί να σας πατήσουν !!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!
    Με εκτίμηση αθλητής ξιφασκίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι άραγε ενόχλησε τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο που με ομόφωνη απόφαση του και προσωπική επιστασία του ΔΗΜΑΡΧΟΥ εκδιώχθηκε η ΓΕΦ ξιφασκία από τον επι σειρά ετών χώρο προπονήσεων; Ξεπληρώνει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ προεκλογικές του υποσχέσεις ή παρασύρεται από επιπόλαιες σκέψεις και προτάσεις υπαλλήλων και εκλεγμένων συμβούλων και αντιδημάρχων που έχουν μάθει να γίνονται αρεστοί εκφράζοντας όχι τη γνώμη τους αλλά την επιθυμία του συνομιλητή τους; Γνωρίζουν σίγουρα τον αριθμό των παιδιών της ΓΕΦ ξιφασκίας; Γνωρίζουν τον τρόπο προπόνησης; Γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να συνυπάρχουν δύο σύλλογοι στον ίδιο χώρο και να προπονούνται ταυτόχρονα; Ψιλά γράμματα για τους δημοτικούς ταγούς μας. Αυτοί γνωρίζουν καλά μόνο τον ρόλο της εξέδρας και του φάινεσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστά .Για να καταλάβεται τι συμβαίνει στην Φλώρινα θα αντιπαραβάλω μερικές αποδείξεις πως οι της Φλώρινας δεν Τιμήσαν Αθλητές όχι μόνο στην ξιφασκεί αλλα και αλλού..
    Αλέξανδρος Ολυμπιονίκης Τζούντο Σημαιοφόρος Αθήνα 2004
    Βασίλης ..Ολυμπιονίκης σκιέρ
    Χρήστος Συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες
    Βηθλεέμ Αμέτρητες συμμετοχές σε αγώνες δρόμου
    να μην αναφερθώ
    σε
    Γιάννης Ν. Βραβευθής ορθοπαιδικός καθηγητής ΑΠΘ
    και αμέτρητοι άλλοι επιφανείς Φλωρινιώτες που τους βράβευσαν αλλού και στην Φλώρινα ΟΧΙ..ΓΙΑΤΙ;;;;;

    Τελευταία μικρή λεπτομέρεια...

    Γίναν φέτος το καλοκαίρι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 4Χ4 με ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ και συμμετοχή Φλωρινιώτη Αναστάσιος...

    Για το τελευταίο ούτε κάν μία μικρή διαφημιστική καταχώρηση δεν έγινε για ένα ΑΘΛΗΜΑ με ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ....

    καποιοι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ...

    καληνύχτα σε όλες και όλους και όταν ξημερώσει ξανασκεφτήτε ποιους Τιμάτε και ποιους όπως γράφει η ανάρτηση ..."τιμάτε μετα θάνατον"

    Η περίπτωση του λουκέτου στο ΔΑΚ για τους αθλητές ξιφομάχους Δεν Τιμάει κανέναν αλλα αποκαλύπτει πολλά ...

    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ

    Συγχαρητήρια οι ..κεραυνοί έρχονται....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kapoioi poy foragan tis zones toy karate gia na fotografithoyne se m;ia ekd;ilosi tha eprepe na Timan ta paidia mas.....Tora einai POLI ARGA ...KAI PALI KALINIXTA ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεστό και γενναίο κείμενο που χτυπάει στην καρδιά των άσχημων νοοτροπιών που βασανίζουν διαχρονικά την πόλη και το νομό. Κοινοποιείστε τις θέσεις σας και σε άλλα τοπικού ενδιαφέροντος θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μεχρι και το κολυμβητηριο δίπλα στο ΔΑΚ Φλώρινας που ΟΛΟΙ σας χρησιμοποιήσατε ως εφαλτήριο μικροπολιτικού καιροσκοπισμού για την κατάληψη θέσεων το έχετε παρατήσει να ρημάζει στην Φλώρινα .....Τι άλλο επιχείρημα να σας πούμε όταν πρώην ΄και νύν σε τελική ανάλυση΄είστε ΟΛΟΙ κρυμένοι με το κεφάλι μέσα στην άμμο ...;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ο Ο.Ξι.Φ. "κατέβαζε" προτάσεις για την αξιοποίηση του Κολυμβητηρίου και μετατροπή του σε Προπονητήριο Ξιφασκίας που θα μπορούσε να φιλοξενήσει όχι 2 σωματεία αλλά την μισή Ευρώπη αντιμετώπισε την χλεύη, αν όχι την "απέλαση" από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και όχι μόνο. Ούτε πρόσεξα κάποια επιδοκιμασία, από οποιοδήποτε Πολιτικό, Κομματικό σχηματισμό, όταν τον περσινό Δεκέμβρη ο Δήμαρχος βράβευσε όλους τους Διακριθέντες Αθλητές με τους ξιφομάχους να κυριαρχούν. Η σταθερή και μακρόχρονη υποστήριξη του αθλήματος από την παρούσα Δημοτική Αρχή είναι αλήθεια και δεν αλλάζει. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε η "σύνθεση " είναι η λύση και όχι ο "διαμελισμός".
      oxif.gr

      Διαγραφή
    2. Στις δύσκολες εποχές που βιώνομε όταν οι μπίζνες ζορίζονται, μήπως ψάχνομε " συνθέσεις " από υποστηρίζουσες Δημοτικές Αρχές με " ευήκοα έμπειρα ώτα " για να ανακάμψομε;

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή την Τύχη της ΓΕΦ διαχειρίστηκαν οι επαγγελματίες του αθλητισμού με τον επαγγελματία της πολιτικής ΔΗΜΑΡΧΟ; Αυτό μας λέει ο ΟΞΙΦ;

      Διαγραφή
  9. Στην πολη των γραμματων, των τεχνων και του πολιτισμου βρηκαμε τους καταλληλοτερους. Ζονγκ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΓΕΦ ξιφασκίας είναι ο αρχαιότερος σύλλογος της Φλώρινας με τεράστιες επιτυχίες όπως η 3η θέση σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!!!Ο άλλος σύλλογος που υπάρχει τι ακριβώς έχει κάνει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλο το σεβασμό.Μπορείτε να μπείτε στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας,καθώς και στα αρχεία της εφημερίδας Ματιές Στα Σπορ και να δείτε τι επιτυχίες έχει αυτός ο σύλλογος που λέτε.
      1:Δεύτερος με μικρή διαφορά απο τον πρώτο στην Ελλάδα.
      2:Μεγάλες επιτυχίες σε κάθε αγώνα που κατεβαίνει.
      3:πολύ καλές εμφανίσεις στο εξωτερικό.
      4:ανάδειξη μεγάλων αθλητών όπως (Τσώκας Νικόλας,Τσώκας Αστέριος,Δούδος Δημήτρης,Γεωργία Αθανασίου,Ιορδάνης Ηλιάδης,Δημήτρης Ηλιάδης) και άλλους πολλούς είτε παλαιότερους είτε νεότερους με πολύ λαμπρο μέλλον.
      Υ.Γ:Εκτός από όλα αυτά ο σύλλογος έχει τους καλύτερους προπονητές και παιδαγωγούς στην Ελλάδα που όλα αυτά τα χρόνια εκτός από καλούς αθλητές μας έχουν κάνει και καλούς ανθρώπους στη κοινωνία

      Με όλο το σεβασμό αθλητής του Ο.ΞΙ.Φ 19 χρονών!

      Διαγραφή
  11. γιατι συμπολιτες μου,οι συλογοι να φιλοξενουνται στο ΔΑΚ χωρις να πληρωνουν τα εξοδα φως νερο θερμαση ,και να πεφτουν στις πλατες ολων μας, μηπως δεν παιρνουν συνδρομες, ολα τα παιδια πληρωνουν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.