Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στη Φλώρινα

Η εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας αναβάλλεται, καθώς ο κεντρικός ομιλητής κ. Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι ο βασικός εισηγητής για τον προϋπολογισμό που θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στη Βουλή στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας
Θεοδώρου Θωμάς

34 σχόλια:

  1. ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΑΔΩΝΗΣ , ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ,ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ. Ο ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ;;; ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. VALTE OLOI MAYRA APO THN STENAXWRIA LOGO ADWNI....KAI H MANOLIDOY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΛΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλώ, σύνελθε. Δηλαδή, ΕΛΕΟΣ! Δεν θέλουμε τίποτε περισσότερο. Γι’ αρχή...
      Διογένης

      Διαγραφή
    2. OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

      Διαγραφή
    3. Μηπως να σταματησεις να ψηφιζεις μπας και δουμε ασπρη μερα?Μηπως?

      Διαγραφή
  4. Κριμα! Ομως οποιος "σπουδαιος" καταδεχτει να μας επισκεφθει τα ιδια παραμυθια θα μας πει. Αφηστε μας μονους καλυτερα. Εμεις μια ζωη κοροιδα θα ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I florina exi megali anergia poli then exoun doulia ala kanis then niiazite na kani kati gia tin patrida vre gamoto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούται για τειν αικπέδαιφσοι φέναιτε να κάνουν κάτοι βραι γαμότω.

      Διαγραφή
    2. 911 poly paizeis me to kinito kai to tablet soy....Me to mialo mas eleos min paizeis ..kapnise tin ilektroniki PIPA soy kai araxe sta gialia sou...san galazia katsarida eise!

      Διαγραφή
    3. Ο τόπος έχει υποφέρει από γαλάζιες κατσαρίδες όσο και από κόκκινα μαμούθ. Όλοι τους άφησαν πίσω τους συντρίμια. Φυσικά ορισμένοι άφησαν πίσω τους και πολύ αίμα.

      Διαγραφή
  6. ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ? Η ΜΗΠΩΣ Η ΝΔ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ? ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΣΕ ΕΛΙΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΒΕΡΥΚΟΚΙΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΦΥΤΟΔΕΝΔΡΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Θου.Θου ! από νεολαία επεν από ενεκ εως το σήμερα ντουντουκοφόρος του ......Άδών!!! ..τι άλλο θα δών???

      Διαγραφή
  8. ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΥΓΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους αριστερούς και τους κεντρώους τι σου είπε;

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΓΩ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

      Διαγραφή
  9. 12:36 εσένα δεν πρέπει να σε αφήσουν να κυκλοφορείς με τα μυαλά;;; που κουβαλάς είσαι επικίνδυνος. Εσύ άσπρη μέρα θα δεις όταν χιονίσει. Εσύ πιστεύεις στον κόκκινο φασισμό ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
      ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΠΑΛΙ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
      Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.
      ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

      Διαγραφή
  10. Μπουμπούκος και Στάθης ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ αχτύπητο μνημονιακό δίδυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tέλικά Oι ....εξωγίηνοι κομίτες αποφάσισαν να αλλάξουν τροχιά , δεν θα έρθουν στην Φλώρινα! ¨Οπως καταλάβατε αγαπητα στρουφάκια το B-Movie "The arirval" δεν θα προβληθεί στο ξενοδοχείο του Βέλτση Μόνο σε κανένα βιντεοκλάμπ μπορείτε να το δείτε.....
    Αφήστε λοιπόν το δούλεμα ότι θα έρθει ο ... γιατί σας πήραν είδηση οι πάντες μέχρι και ο αιμοβόρος .....ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ αγαπητά στρουμφάκια...... Το σόου με τον Άδωνι και την Ευγένια έλαβε ΤΕΛΟΣ ...Αρχίστε λοιπόν το άλλο σόου στα μέτρα σας όπως ...η 'άριελ και η κοκκινοσκουφτίτσα και τα Ποκαχόντα!!! Κατάλληλο σινεακ για μικρά κοριτσάκια και αγορακια...Ό τελευταίος μελένιος μπαρμπαστρουμφίτος της ΝΟΥΝΟΥΔΟΥ Lifht με χαμηλά λιπα% παρακαλώ να κλείσει την πόρτα ! Το Μαγαζί ΕΚΛΕΙΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5:20 Υπάρχει και άλλη άποψη για τον κόκκινο φασισμό. Αριστεροί ήταν αυτοί που αιματοκύλησαν την Ελλάδα. Αριστεροί ήταν οι συνεργάτες του αιμοδιψή φασίστα Στάλιν που πίστευε στην φυλετική καθαρότητα και ήταν ο σφαγέας Ελλήνων και Αρμενίων. Συνεργάτης του Χίτλερ ήταν . Την αριστερή ψευτοκουλτούρα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ πληρώνουμε μέχρι σήμερα. Κομμουνηστοσυμμορίτες πήγαν να πουλήσουν και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΑ BITOLA ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

      Διαγραφή
  13. 8:42 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΟΥΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ....ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ...ΣΤΑΛΙΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ....ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
  15. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ;; ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4:54 ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ- -ΤΟΥ ΤΙΤΟ- ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ-- ΤΟΥ ΜΑΟ- ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ- Κ.Λ.Π ΟΛΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΗΤΑΝ. ΑΥΤΟΝΟΤΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΝΤΙΩΝΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ. ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ .
      ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ.
      ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΞΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΡΠΟΝΩΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

      Διαγραφή
  17. ΡΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΕΧΟΥΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΡΩΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΓΩ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 903 ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΡΙ ΤΑ 60 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΑΘΗ ΠΑΕΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ.
    Ή ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12:31 έχεις τρικυμία στο κρανίο κομμουνιστικό απολίθωμα. Ο υπαρκτός σοσιαλισμός δηλ. ο κομμουνισμός όπου επικράτησε λειτούργησε σαν εγκληματική οργάνωση. Το ίνδαλμα σας ο Στάλιν, συνεργάτης και σύμμαχος του ΧΙΤΛΕΡ πίστευε στην φυλετική καθαρότητα και έκανε εθνοκάθαρση. Φτώχεια πείνα και εξαθλίωση. Στυγνές δικτατορίες. Η αντίθετη άποψη έφερνε φυλάκιση και εκτελέσεις.ΣΤΑΛΙΝ -ΧΟΝΕΚΕΡ- ΧΟΤΖΑ -ΖΙΒΚΩΦ- ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥΚ.Λ.Π ψυχοπαθείς δικτάτορες. Τα υπόλοιπα συμβαίνουν στο θολωμένο σου μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.