Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πέρασε από το Λέχοβο ο Αμύντας

Με τους Τζίτζιο και Πετρίδη να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, ο Αμύντας επικράτησε εύκολα με 16-28 του Θησέα στο Λέχοβο και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την του πορεία στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Οι παίκτες του Αμύντα ξεκίνησαν υποτονικά την αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να αδράττουν την ευκαιρία και να μπαίνουν από νωρίς σε θέση οδηγού στο παιχνίδι (5-2 στο 10λεπτό).
Με μια σειρά διορθωτικών κινήσεων από τον Μάκη Κιοσσέ και αφού περιόρισε το πεδίο δράσης του Φωλίνα (6γκ.), ο Αμύντας σταδιακά βρήκε τα πατήματα του στο γήπεδο και προσπέρασε με 8-10 στο 20λεπτο.
Με τους Παρπούλα (8γκ.) και Παναγιωτίδη (8γκ.), να αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των επιθετικών πρωτοβουλιών, ο Αμύντας πέτυχε επι μέρους σκόρ 7-1 στο τελευταίο 10λεπτο του ημιχρόνου, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με αέρα 8τερμάτων (9-17).
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, ενίσχυσαν περαιτέρω την άμυνα τους και με μεστό παιχνίδι επιθετικά, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Θησέα, η οποία σημειωτέων, επανήλθε στις αγωνιστικές δραστηριότητες των εθνικών πρωταθλημάτων , μετά από απουσία 7ετών.
Ο περιφερειακός του Αμύντα, Αχιλλέας Παναγιωτίδης, σχολίασε: «Μετά την ήττα στην Πτολεμαΐδα, ήμασταν υπχρεωμένη σήμερα να κυνηγήσουμε τη νίκη, την οποία και πετύχαμε. Παρά το αρχικό μας μούδιασμα, καταφέραμε σταδιακά να ανεβάσουμε ρυθμούς και να φτάσουμε σε μια άνετη επικράτηση. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.»

Διαιτητές: Τέμης Γ. – Γιάννου Σ.

5λεπτα: 3-2, 5-2, 6-5, 8-10, 9-14, 9-17 (ημχ), 10-19, 11-20, 12-23, 14-26, 15-27, 16-28.

Αμύντας Αμυνταίου (Μ. Κιοσσές): Γκουντέβενος, Παναγιωτίδης 8, Παρπούλας 8, Παπαχρήστου 1, Ηλίας, Τσαγκίδης, Τατσίδης (τφ), Παπακωνσταντίνου, Καλαϊτζίδης 2, Κοσμίδης 1, Γιώσκος 1, Καλομηνίδης, Τόιτος (τφ), Κιοσσές, Τζίτζιος 4, Πετρίδης 3.
Δίλεπτες Αποβολές: 2, Πέναλτι: 0/2

Θησέας Λεχόβου (Π. Παπαζήσης): Βαραδίνης, Μισυρλής, Μαντλής Μιχ. 2, Στεφανίδης, Μάρκου 1, Φωλίνας 6, Τζουμάκης 4, Ζήκος 3, Μηλίτσης, Σπανός, Σιανόπουλος, Τσούτσας, Δετσκας, Μαντλής Μην.
Δίλεπτες Αποβολές: 2, Πέναλτι: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.