Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας διοργανώνει «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους συλλόγους, τους φορείς, τους επαγγελματίες και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη δράση αυτή, η οποία θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.
Τα αγαθά τα οποία μπορούν να συγκεντρωθούν είναι είδη ρουχισμού σε καλή κατάσταση, τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιχνίδια, σχολικά είδη και γενικότερα αγαθά τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την καθημερινότητα.
Η συγκέντρωσή τους θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10:00 έως 13:00 και από 18:00 έως και τις 21:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας.
Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης των αγαθών, αυτά θα δοθούν στους δικαιούχους τους.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2385351010, 2385351031, στο email: dimotikikoinotitaflorinas@gmail.com.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

6 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ;
    ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
    ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕς ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός φταίει οι είναι μα.....ες οι Φλωρινιώτες;καλά να πάθετε σκαστε τώρα για αλλα 5 χρονια....μπεεεε μπεεεε μπεεε...Άρχοντας σας πουλάει και σας αγοράζει για πλάκα...αυτος είναι ηγέτης...

      Διαγραφή
    2. 754 δυστυχώς πρέπει να επισκεφτείς τον πλησιέστερο ψυχολόγο ,ψυχίατρο ή νευρολόγο.Το πρόβλημα σου είναι σοβαρό και η εμμονή σας με τον...δήμαρχο η το βουλευτή μάλλον χρήζει ειδικής θεραπείας απεξάρτησης από ...κομματικές μαλ@@@@κίες. Μας τ@@ έχετε ζαλίσει κατά το κοινώς λεγόμενο με τις ενδοικογενειακές γαλάζιες παπαρολογίες σας ....

      Διαγραφή
  2. 7:54 ωραία βελάζεις από το μαντρί του Στάθη ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ το έσκασες μνημονιακό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως είναι και ο μόνος Δήμος στην Χώρα που δεν έχει θεσμούς κοινωνικής αλληλεγγύης (κοινωνικά παντοπωλεία, φαρμακεία κλπ), αλλά περιορίζεται σε γελοίες ελεημοσύνες και πάντα στους ημέτερους πτωχούς, όπως κάνει χρόνια και η εκκλησία που βοηθάει μόνο τους "χριστιανούς εκκλησιαζόμενους" φτωχούς, λες και οι άλλοι δεν έχουν ανάγκη. Αλλά ανώνυμε 7.54 φαίνεται το πόσο ανόητος είσαι από την φρασεολογία σου και τον φανατισμό σου. Με κάτι τέτοιους σαν και σένα είμαστε δυστυχώς όλοι καταδικασμένοι να έχουμε άρχοντες που κοιτάν μόνο την πάρτη τους γιατί κάποιοι σαν και σένα τους ψηφίζουν. Αίσχος ξεφτιλισμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o καθένας βοηθάει όσους μπορεί όπως μπορεί και με όποιους φιλοτιμηθούν να βοηθήσουν. Απορώ όμως με τα συμπλέγματα κάποιων και δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα τους είναι "οι άλλοι που κάνουν εράνους" η ότι "οι ίδιοι ΔΕΝ κάνουν εράνους". Ο καθένας άς προσπαθήσει να βοηθήσει τους συναθρώπους μας. Αρκετά καπελώνετε μέχρι και τα φιλάνρθωπα αισθήματα μας. Αρκετά κομματικοποιήσαν κάποιοι μέχρι και την ...φιλανθρωπία΄όταν οι ίδιοι ούτε ένα καφέ δεν κερνάνε φτωχούς συνανθρώπους μας στην Φλώρινα. Αρκετά μας παιδέψαν "φιλάνθρωποι" που κάνουν selfie τον εαυτό τους μπροστά σε δέματα που συγκεντρωθήκαν για να βοηθήσουμε φτωχούς ανθρώπους. Αρκετα λοιπόν μας ταλαιπώρησαν τυχάρπαστοι που φιγουράρουν τους εαυτους η τα "φιλάνθρωπα κινήματα" τους μπροστά από ...τσουβάλια εράνων. Κάντε το καλό και μην εκμεταλεύετε την φιλανθρωπία μας.Μοιράστε τα δώρα στην σιωπή και όχι μέσα στην φασαρία. Αυτό θα πεί φιλανθρωπία και αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.