Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Εργαζόμενοι στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας: «Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο με τους κατοίκους»

Λόγω της ανάρτησης που έγινε σε τοπικά μπλογκ για υποτιθέμενα επεισόδια μεταξύ κατοίκων του Τ.Α. Αχλάδας και εργαζομένων στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας Α.Ε., είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στην παρακάτω διευκρινιστική ανακοίνωση:
1. Κατόπιν έρευνας που έκανε το Δ.Σ. του σωματείου μας, δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο την Τρίτη 04-11-2014 στο λιγνιτωρυχείο. Κανένας εργαζόμενος της Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε. και της κοινοπραξίας Άκτωρ ΑΤΕ - Τέρνα Α.Ε., δε συμμετείχε στα υποτιθέμενα επεισόδια.
2. Κανένας εργαζόμενος στους ιδιώτες εργολάβους δε συμμετείχε στα υποτιθέμενα επεισόδια. Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τους απασχολούμενους εργολάβους και με τους επιστάτες του έργου.
3. Παρακαλούμε τη νεολαία Αχλάδας, αφού γνωρίζει καταστάσεις και γεγονότα τα οποία δεν έχουν πέσει στην αντίληψη μας, να μας βοηθήσει και να μας υποδεικνύει θέματα τα οποία αφορούν εργαζόμενους για την καλύτερη αντιμετώπιση και την επίλυση πραγματικών γεγονότων και θεμάτων.

Ο Πρόεδρος
Ο Γ. Γραμματέας

9 σχόλια:

  1. Πολυ σωστα επραξε το σωματειο εργαζομενων να παρει αυτη την ξεκαθαρη θεση για υποτιθεμενα επεισοδια. Εχει παραγινει η λεγομενη νεολαια να κανει τις βλακωδεις αναρτησεις στα blogs και να δημιουργει προβληματα καθημερινα στους εργαζομενους οικογενειαρχες που απο αυτο εστω και το δυσκολο και ανθυγειινο επαγγελμα ζουν τις οικογενειες τους. Μαλλον για τεμπεληδες και αεργους προκειτε και οχι για την περηφανη νεολαια της αχλαδας. ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο πρόεδρος το ξέρει?

      Διαγραφή
    2. τι να ξερει ο προεδρος??? το μονο που ξερει ειναι να ταζη πραματα, και να περνη 2.000,00 το μηνα!!! οσο για τους εργαζομενους καρφι δεν του καιγετε!!!

      Διαγραφή
    3. signomi re file ala ti sosto ekane to somatio ergazomenon tis kinopraxias? kai afou lees toso kala logia gia to somatio giati kribis tin taftotita sou? kala leei o filos apo pano! alla den to eipe sosta oti ta parnoun kato apo to trapezi.... giati me tin ergasia pou prosferoun apokliete!

      Διαγραφή
    4. πρόεδρε ζήτα και άλλα... ξέρεις εσύ ;)

      Διαγραφή
  2. Όταν λέτε έρευνα τί ακριβώς εννοείται ?περιμένατε με όλο το μυαλό να σας πούν την αλήθεια?ποιός εργαζόμενος και σε πιά δουλειά παραδέχεται τυχόν παράπτωμα του?όταν διατυμπανίζαν τ΄αφεντικά σας πως θα τους απολύσουν. Συνέλθετεεεεεε σας βλέπουννννννννν..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=-c5yUSO_kHA
    http://www.youtube.com/watch?v=SgBXG1KPBtQ
    ΠΟΣΑ Π@@@Ι ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΟ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ ΈΠΡΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΌΠΩΣ ΛΕΣ Ο 2.00μμ ΚΑΙ ΛΊΓΑ ΛΕΣ ....ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΟ ΆΣΠΡΟ ΤΖΊΠ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΊΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΙΑΔΟΣ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΊΟ , ΈΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ''ΜΑΪΝΤΑΝΌΣ'',ΠΑΝΤΟΎ ΣΧΟΛΙΆΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΊ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΡΥΧΕΊΟ. ΌΛΟΙ ΣΟΥ ΦΤΑΊΝΕ, ΌΧΙ Η ΝΕΟΛΆΙΑ ΑΧΛΆΔΑΣ , ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ , ΌΧΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΌΧΙ ΟΙ ΕΝΎΛΗΚΕΣ...ΠΟΙΟΣ ΞΈΡΕΙ ΤΙ ΠΛΟΚΉ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΚΕΙ. ΑΠΟΡΏ ΆΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.