Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δύο ταινίες από την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Με δύο ταινίες συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, θα προβληθούν οι ταινίες «Το μαγικό σπίτι» και «Ο Δικαστής».

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ (THE HOUSE OF MAGIC)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/11: 17.00 και 19.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 9/11: 17.30
ΤΡΙΤΗ: 11/11: 18.30

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.30 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Ζερεμί Ντεγκρισόν
Ακούγονται οι φωνες των: Εβελίνα Αραπίδη, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Κώστας Δαρλάσης, Κωνσταντίνος Κακκανάς, Βάσια Λακουμέντα, Ποίμης Πέτρου, Διονυσία Τσιτιρίδου, Γιάννης Υφαντής
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 85'

Ο μικρός γατούλης Θάντερ βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του μάγου Λορένζο. Αμέτρητα ζωάκια κατοικούν εκεί, ενώ τα ρομποτάκια και τα μαραφέτια του φτιάχνουν πρωινό την ίδια ώρα που χορεύουν! Ο Μάγος Λορένζο όμως θα αρρωστήσει και το σπίτι κινδυνεύει να πουληθεί. Όλα τα ζωάκια και οι κάτοικοι του μαγικού σπιτιού θα το υπερασπιστούν, με μυστικό όπλο το Θάντερ! Η περιπέτεια ξεκινά και η μαγεία ξετυλίγεται!

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ (THE JUDGE)

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/11: 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 10/11: 19.00 και 22.00
ΤΡΙΤΗ 11/11: 21.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Ντεϊβιντ Ντοπκιν
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μπιλι Μπομπ Θορντον, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Βινσεντ Ντ' Ονοφριο, Νταξ Σεπαρντ, Βέρα Φαρμίγκα, Μελισα Λιο, Κεν Χαουαρντ, Τζερεμι Στρονγκ, Λεϊτον Μεϊστερ
Κατηγορία: Δράμα
Διάρκεια: 141'

Ο πετυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) επιστρέφει στην Ιντιάνα, στο σπίτι όπου μεγάλωσε, όταν ο πατέρας του, δικαστής της πόλης (Ρόμπερτ Ντιβάλ), κατηγορείται για φόνο. Ο Χανκ καλείται να υπερασπιστεί τον πατέρα του στο δικαστήριο και στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αλήθεια, επανασυνδέεται με την οικογένεια του, από την οποία είχε αποξενωθεί πριν από χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.