Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Καθαρισμός της πλατείας Μόδη από το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο της Φλώρινας σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας, στα πλαίσια της περιβαλλοντικής αγωγής, και στο ευρύτερο πνεύμα του ενεργού πολίτη και της καθαρής πόλης, πραγματοποίησε τη δράση καθαρισμού της πλατείας Γεωργίου Μόδη και της οδού Μητροπόλεως.
Υπό την οργάνωση και καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ. Στ. Πουγαρίδη, οι μαθητές με χαρά συνέβαλαν στην καθαριότητα της πλατείας και στον καλλωπισμό της οδού, δίνοντας έτσι το παράδειγμα για τη σημασία της εθελοντικής δράσης, την προστασία του περιβάλλοντος και την ομαδική προσπάθεια για τη διατήρηση μιας καθαρής πόλης.
Ο Διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του σχολείου, ευχαριστούν το Δήμο Φλώρινας για την παραχώρηση του αναγκαίου εξοπλισμού και τον Προϊστάμενο καθαριότητας κ. Ν. Κακιούση για την αμέριστη υποστήριξη για την υλοποίηση της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.