Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ρύθμιση χρεών στο δήμο Πρεσπών

Σύμφωνα με τον πρόσφατα ψηφισθέντα Νόμο 4304/2014 παρέχεται η δυνατότητα στους υπόχρεους του Δήμου Πρεσπών να ρυθμίσουν το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.
Οι οφειλέτες θα απαλλάσσονται από το σύνολο των προστίμων και των προσαυξήσεων αν επιλέξουν να εξοφλήσουν την οφειλή εφάπαξ ή να το μειώσουν σημαντικά αν επιλέξουν μια από τις δυνατότητες για εξόφληση σε δόσεις.
Σκοπός της ρύθμισης είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς δήμους και για αυτό παρέχονται σημαντικά κίνητρα - διευκολύνσεις προς τους οφειλέτες για την άμεση εξόφληση των οφειλών τους ώστε να καταστούν δημοτικά ενήμεροι.
Για το σκοπό αυτό, καλούμε όλους τους οφειλέτες του Δήμου Πρεσπών, δημότες και μη, να απευθυνθούν στην Ταμειακή Υπηρεσία (τηλ. 23853-51312) του Δήμου Πρεσπών μέχρι τις 30/11/3014 για να ενημερωθούν και να επωφεληθούν της δυνατότητας που παρέχεται να ρυθμίσου ευνοϊκά για αυτούς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους. Περισσότερες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.