Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Σάρισες: Νίκες άνευ αγώνος για άντρες και γυναίκες

Χωρίς να αγωνιστούν πήραν εύκολα τους δύο βαθμούς της νίκης η αντρική και η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου οι ΣΑΡΙΣΕΣ σύμφωνα με το πρόγραμμα αγωνιζόταν αυτό το Σαββατοκύριακο με την ομάδα του Αρμενοχωρίου.
Καθώς η αντίπαλη ομάδα δεν “κατέβηκε”, ο αγώνας κατωχηρώθηκε υπέρ των ΣΑΡΙΣΩΝ. Αυτή είναι η δεύτερη αγωνιστική που δεν παίζει το Αρμενοχώρι και έτσι αναμένεται να μηδενιστεί από την Ομοσπονδία.
Σε άλλον αγώνα του Σαββατοκύριακου η δεύτερη ομάδα της Φλώρινας Ο.Ε.Α. γνώρισε την εντός έδρα ήττα από την Καστοριά με σκορ 1-4. Οι νέοι αθλητές της γειτονικής μας πόλης αποδείχτηκαν πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί από τους βετεράνους αθλητές του Ο.Ε.Α. Για τον Όμιλο έπαιξαν οι Δούης, Σκλιας, Φωτιάδης και στο νικηφόρο διπλό Δούης και Σκλιας.
Στις γυναίκες στα Γιάννενα έπαιξαν η τοπική ομάδα με την αντίστοιχη της Κοζάνης. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Κοζάνης με σκορ 4-2.

Η Βαθμολογία μετά από δύο αγωνιστικές διαμορφώνεται ως εξής

ΑΝΤΡΕΣ (2ος Όμιλος)
1. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Μανιακίων Καστοριάς 4
2. Ο.Ε.Α. Φλώρινας 3
3. ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας 3
4. Π.Σ. Αρμενοχωρίου 2

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας 4
2. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων 3
3. Σ.Ε.Α. Κοζάνης 2
4. Π.Σ. Αρμενοχωρίου 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.