Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Γ. Ορφανός: «Η Φλώρινα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας»

Στην εκδήλωση για τα 102 χρόνια από την απελευθέρωση της Φλώρινας και την συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.
Αναφερόμενος στην πόλη της Φλώρινας, ο κ. Ορφανός τόνισε την ανάγκη υποστήριξης της από την πλευρά της Πολιτείας, έτσι ώστε, όπως επισήμανε, να αποκτήσει αναπτυξιακή πνοή και να πρωταγωνιστήσει στην περιοχή.
«Ως υφυπουργός Αθλητισμού, είχα την τύχη να κάνω πολλά έργα και εκδηλώσεις στην περιοχή», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ενώ χαρακτήρισε τον σύλλογο Φλωρινιωτών, «κομμάτι της Θεσσαλονίκης».

3 σχόλια:

  1. Μονο που εμείς δεν είδαμε τα πολλά έργα. Είδαμε να παίρνουν τις σχολές, να φεύγουν τα στρατόπεδα, να απαξιώνονται τα τμήματα σχολών που υπάρχουν ακόμα στη πόλη, να ξεπουλιέται η ΔΕΗ και την ανεργία να φτάνει στο 40% ίσως και μεγαλύτερη. Αν αυτά τα θεωρεί έργα ο κ. Ορφανός τότε ΕΥΓΕ ΤΟΥ είναι έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός παραμυθάς ο Ορφανός που είδε τα έργα στην Φλώρινα;;; Εδώ σε λίγο και το νοσοκομείο θα κλείσουν όπως πάνε. Ο χειμώνας που έφερε το μνημόνιο είναι ο πιο βαρύς που γνωρίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.