Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Η 21η Χορωδιακή Συνάντηση του «Αριστοτέλη» (video)

Αφιερωμένη στον πρώτο αιρετό δήμαρχο της Φλώρινας, Ιωάννη Θεοδοσίου, ήταν η 21η Χορωδιακή Συνάντηση του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», εκδήλωση που κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη στον Μακεδονικό Αγώνα και τα ελευθέρια της πόλης.
Για τη ζωή, το έργο και την προσφορά του Ιωάννη Θεοδοσίου στον τόπο μας μίλησε το μέλος του Δ.Σ. του ΦΣΦΑ Σπύρος Παπαχαρίσης.
Αμέσως μετά τιμήθηκαν για την προσφορά τους στις Χορωδιακές Συναντήσεις, ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Παύλος Βαφειάδης, ο μαέστρος Δημοσθένης Μούσιος και ο πρώην δήμαρχος Φλώρινας Δημήτριος Στύλου.



Στο καλλιτεχνικό μέρος εμφανίστηκαν:
1. Η Παιδική Χορωδία «Δ.Λιώτσης» Φ.Σ.Φ.Α. - Προκαταρκτικό Τμήμα, υπό τη δ/νση της Σοφίας Μούλη.
2. Η Παιδική Χορωδία Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Πυλαίας, υπό τη δ/νση της Ελεονώρας Καλαϊτσίδη.
3. Η Παιδική - Εφηβική Χορωδία Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού, υπό τη δ/νση της Αλεξάνδρας Παπά.
4. Η Παιδική Χορωδία Ελασσόνας, υπό τη δ/νση του Κωνσταντίνου Μάτη.
5. Η Παιδική Χορωδία Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Τούμπας, υπό τη δ/νση της Ελεονώρας Καλαϊτσίδη.
6. Η Παιδική Χορωδία «Δ.Λιώτσης» Φ.Σ.Φ.Α. - Τμήμα Προχωρημένων, υπό τη δ/νση της Σοφίας Μούλη.
7. Η Μικτή Χορωδία Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης, υπό τη δ/νση της Μαρίας – Έμμας Μελιγκοπούλου.

5 σχόλια:

  1. Γιατι δεν εχετε το ολοκληρωμενο προγραμμα στο βιντεο;; Δεν εχετε συμπεριλαβει καποια τραγουδια! Μηπως υπαρχει και το υπολοιπο βιντεο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εκδήλωση ήταν αρκετά μεγάλη και δεν είχαμε τη δυνατότητα να την καταγράψουμε στο σύνολο της...Τα πλάνα είναι ενδεικτικά.

      Διαγραφή
  2. Συγγενικό μου πρόσωπο, που παρακολούθησε την εκδήλωση, μου μετέφερε πως οι περισσότεροι από αυτούς που βρέθηκαν εκεί, αποχώρησαν αμέσως μετά από την εμφάνιση των τοπικών τμημάτων. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που παρέμειναν μέχρι τη λήξη της εκδήλωσης. Έτσι δεν τιμούμε τους καλεσμένους! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΦΥΓΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΒΕΛΒΕΝΔΟ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ;

      Διαγραφή
  3. Και εγώ τραγουδούσα εκεί στην χωροδία Δ.Λιώτσης στο
    προχωριμένο τμήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.