Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

2ο Τριεθνές Συνέδριο με τίτλο «Education Across Borders»

Στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2014 έγινε στην Κορυτσά το «2nd Education Across Borders Conference», θεσμός που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του τότε Κοσμήτορα της Π.Σ. Φλώρινας κ. Λεμονίδη, το 2012. Συμμετείχαν οι Παιδαγωγικές Σχολές Φλώρινας, Κορυτσάς και Μοναστηρίου.
Στο συνέδριο πήραν μέρος 30 μεταπτυχιακοί φοιτητές /τριες και καθηγήτριες/ές της Σχολής μας με ισάριθμες εργασίες, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από το υψηλό τους επίπεδο και κυρίως την ερευνητική τους κατεύθυνση.
Το συνέδριο χαιρέτισε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κορυτσά, κ. Πεδιώτης, ο οποίος και ζήτησε από τη Σχολή μας να αναλάβει την επιμόρφωση - παιδαγωγική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του ελληνικού σχολείου της Κορυτσάς "ΟΜΗΡΟΣ" (40 εκπαιδευτικοί - 500 μαθητές).
Η συμμετοχή μας στο συνέδριο αυτό υπερβαίνει τις συνήθεις ακαδημαϊκές δραστηριότητες, και ελπίζουμε ότι το Πανεπιστήμιό μας θα συνεχίσει να ενισχύει τέτοιες προσπάθειες.

Ο Κοσμήτορας
της Παιδαγωγικής Σχολής
Πέτρος Καριώτογλου
Καθηγητής ΠΤΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.