Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μεταγραφικό φινάλε με Καλοϊδή και Σμαρδέλη για τον Αμύντα

Δύο μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, ο Αμύντας ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση της εξτρέμ Άννας Καλοϊδή και της Πίβοτ Ιωάννας Σμαρδέλη, ολοκληρώνοντας ιδανικά τo πάζλ των μεταγραφών του (Σμαρδέλη, Καλοϊδή, Στρατάκη, Χατζή, Παρασκευά και Γκάτσιου).
Αμφότερες οι παίκτριες διαθέτουν πλούσιες εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια αγωνιζόμενες, η μεν Άννα Καλοϊδή στις ομάδες του Φιλαθλητικού, των Ελπίδων Δράμας και του Άρη Θεσ/νίκης, η δε Ιωάννα Σμαρδέλη στον Παναθλητικό Συκεών, τις Ελπίδες Δράμας, τον Άρη Θεσ/νίκης και τον ΠΑΟΚ.
Την περσινή περίοδο ήταν και πάλι συμπαίκτριες, αγωνιζόμενες με τα χρώματα του Μακεδονικού θεσ/νίκης, με την 32χρονη πίβοτ να σημειώνει 17γκ/6 αναμετρήσεις και την 30χρονη εξτρέμ 16γκ./6 αναμετρήσεις.
Παράλληλα η ομάδα του Αμύντα, επισημοποίησε την κοινή συναινέση λύσης της συνεργασίας του με τις παίκτριες Τζούλια Σκόδρα, Τάνια Σκόδρα και Μαρία Τσένκο, τις οποίες ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.
Την Κυριακή 5/10 η γυναικεία ομάδα συμμετείχε στο τουρνουά προετοιμασίας που οργάνωσε ο ΜΠΣ Φιλώτα στο ΔΑΚ Αμυνταίου, σημειώνοντας σε δύο αναμετρήσεις ισάριθμες νίκες, επι του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 17-10 και του Πανοράματος με 15-11 και πιστοποίησε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, εν όψει του Σαββατιάτικου (11/10) εντός έδρας παιχνιδιού στις 18:00 με την πρωταθλήτρια Ελλάδος Νέα Ιωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.